• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

16:05

MARIN NOVI KAPITEN ZVEZDE! Najbolji igrač srpskog šampiona zadužio "desetku", Savić i Stojković blizu odlaska

Crvena zvezda

MARIN NOVI KAPITEN ZVEZDE! Najbolji igrač srpskog šampiona zadužio "desetku", Savić i Stojković blizu odlaska

Podeli vest

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin novi je kapiten srpskog šampiona, a u narednoj sezoni će nositi i dres sa brojem 10

Nakon odlaska u fudbalsku penziju doskorašnjeg kapitena Nenada Milijaša malo ko je sumnjao da će traku navuči nekadašnji reprezentativac Nemačke, baš po želji njegovog prethodnika. 

PUT DO LIGE ŠAMPIONA! Zvezda posle Suduve ide na Helsinki ili Toršavn!

Ovu informaciju potvrdio je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uz opasku da očekuje još veću odgovornost od igrača koji se pokazao kao lider ekipe u prethodnih godinu dana.

ZA NE DAJ BOŽE! Ako ne prođe Suduvu, Zvezda će imati baš lak posao u Ligi Evrope!

- Doneli smo odluku da novi kapiten bude Marko Marin. Razgovarali smo sa njim, imaće novu odgovornost i očekujem da bude još bolji. Uzeće i broj 10 - naveo je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih je dodao i da dozvolu da napuste klub imaju kapiten Vujadin Savić i desni bek Filip Stojković, kao i ranije najavljeni Lorenco Ebisilio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija