• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

10:50

AKO HOĆETE PAVKOVA, ZAVUCITE RUKU DUBOKO U DŽEP! Zvezda odbila prvi napad Kineza!

Crvena zvezda

AKO HOĆETE PAVKOVA, ZAVUCITE RUKU DUBOKO U DŽEP! Zvezda odbila prvi napad Kineza!

Podeli vest

"Delije" će odahnuti, a videćemo do kada, jer je Crvena zvezda odbila da proda Milana Pavkova kineskon Dalijenu

Crveno-beli su bili spremni da prodaju napadača za 4.5 miliona evra, ali kako prebnosi Telegraf, nisu želeli da se cenkaju sa Kinezima, iako su bili spremni da malo spuste cenu.

KInezi su pristali da odmah srpskom šampionu isplate celu sumu isplate, ali nisu želeli da  za obeštećenje plate više od tri miliona evra. Zvezda je pokušala da "izboksuje" transfer od barem četiri miliona evra, ali pošto nije bilo dogovora, ponuda je odbijena, navodi pomenuti izvor. 

VELEOBRT! Boaći ostaje do kraja kvalifikacija, Kinezi ODVODE Pavkova!

Jedan od razloga da se izbori veći transfer je činjenica da Zvezda ne bi dobila čitav iznos. Radnički iz Niša ima 30 odsto  od transfera, a na to treba oduzeti i menadžerske provizije.

Podsetimo, Dalijen je pre godinu i po dana iz Zvezde kupio Boaćija za 5 miliona evra, ali su ga crveno-beli vratili posle šest meseci za 1.5 miliona evra poslednjeg dana prelaznog roka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija