• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

20:24

(VIDEO) MILOJEVIĆ: NE ZNAM DA LI DA BUDEM SREĆAN ILI TUŽAN! Zvezdin trener emotivno reagovao na odlazak Pavkova!

Crvena zvezda

(VIDEO) MILOJEVIĆ: NE ZNAM DA LI DA BUDEM SREĆAN ILI TUŽAN! Zvezdin trener emotivno reagovao na odlazak Pavkova!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pomešanih osećanja reagovao je na odlazak napadača Milana Pavkova u kineski Đangsu opisujući to kad neminovnost, ali i obostrani interes igrača i kluba

Kao što jsu u klubu i najavili prethodnih dana, Pavkov je napustio Zvezdine pripreme u Austriji i vratio se u Beograd kako bi uhvatio let za Kinu gde ga narednih dana očekuje ozvaničenje transfera sa Đangsuom.

ZVEZDA PRODALA PAVKOVA! Miljenik "delija" se seli u Đangsu, na "Marakanu" stiže tri miliona evra!

Milojević je posle Dejana Joveljića ostao i bez drugog napadača, što mu posle remija sa Klužom nije bilo prijatno.

Ne znam da li da budem srećan ili tužan. Igrači dolaze i odlaze. Drago mi je zbog njega, veliki je profesionalac. Očigledno da je rastanak bio interes obe strane. To je naša neminovnost. Pomešane su mi emocije kada mi odlazi svaki igrač - rekao je Milojević novinarima posle meča sa Klužom.

Govoreći o meču protiv rumunskog tima, Milojević je naveo da rezultat nije bio u prvom planu.

Mislim da je bila više od prijateljske utakmice. Šampion Rumunije je ekipa za respet. Zadovoljan sam. Ovo su pripreme, teške su noge, neki igrači teže ulaze u formu. Sa Brankom smo imali probleme na Zlatriboru, ali videli smo i dva naša omladinca. Zadovoljan sam odnosom u igri, ovakve utakmice služe za pripemu. Nije bitan rezultat, imali smo dosta šansi. Mi smo bili bolji u prvom, ali su golmani bili glavni akteri na meču - rekao je Milojević.

(FOTO) ZVEZDA ISPUSTILA POBEDU PROTIV KLUŽA! Savić načeo Rumune, ali Popović nije mogao baš sve da odbrani!

Zvezdin strateg nije želeo da priča o pojedincima, ali se dohvatio igara Marka Vulića i Erika Jirke.

Ne bih o pojedincima, ali sam prezadovoljan njihovim odnosom. Jako su dobri drugari, Vulić je neko od koga imam velika očekivanja nakon šest meseci prilagođavanja. Zadovoljan sam odnosom svih igrača - rekao je Milojević i dodao:

- Jirka je plemenit igrač, želim da ga isprobam u svim varijantama. Mora da igra u oba pravca... - naveo je on.

Zvezda naredni meč igra u utorak protiv kiparskog Apolona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija