• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. LJ.

23.06.2019

13:50

PRELAZNI ROK U ZVEZDI! Hafez otpao, napadač i zadnji vezni stižu u toku nedelje, novi štoper zavisi od Vujadina!

Crvena zvezda

PRELAZNI ROK U ZVEZDI! Hafez otpao, napadač i zadnji vezni stižu u toku nedelje, novi štoper zavisi od Vujadina!

Podeli vest

Prelazni rok u Crvenoj zvezdi ide svojim tokom. Milan Pavkov je otišao, čekaju se pojačanja, a o svim aktuelnim temama govorio je sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela.

- Bila je to ponuda koja se ne odbija... Žao nam je svima, Pavkov je dobar momak i igrač. To se dešava u Crvenoj zvezdi redovno i želimo mu sve najbolje. Voleo bih da je Zvezda u drugom položaju, da ne mora da servisira stare dugove i gradi infrastrukturu koja je osnovna u fudbalu - rekao je Mrkela

Zamena stiže uskoro.

- U toku sledeće nedelje bi mogli da dovedemo napadača i da završimo taj posao - rekao je Mrekela, ali nije hteo da otkrije da li će nova akvizicija crveno-belih biti Tomane.

On je dodao da je isti rok i za dolazak zadnjeg veznog (Kanjas iz PAOK-a), kao i da je Zvezda odustala od Hafeza jer nisu sve tri strane mogle da se dogovore. Umesto njega crveno-bele bi mogao da pojača neimenovani stranac.

OZBILJNA LOVA! Pavkova u Kini čeka džak para, poznato koliko će ljubimac "delija" zaraditi!

Zvezda želi Pejčinovića i Maraša?

- Zadovoljni smo sa onim što imamo u odbrani, ali Vujadin Savić bi mogao da ode. Imao je neke ponude, nije bio zadovoljan njima. Ako ode, onda će nam trebati štoper, pa ćemo videti. Ponuđen nam je domaći igrač

Moguće je da bude još odlazaka.

- Vodimo razgovore oko još nekih odlazaka, ali sve će to biti u interesu Crvene zvezde - zaključio je Mrkela.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17