• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

09.08.2019

09:47

ON JE ČUDO! Pavkov još uvek nije izgubljen za Dansku!

Crvena zvezda

ON JE ČUDO! Pavkov još uvek nije izgubljen za Dansku!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov možda bi ipak mogao da zaigra protiv Kopenhagena u utorak (20.00, RTS 1, Arena sport 1), saznaje Informer! Snažni napadač oporavlja se od povrede zadnje lože brže nego što se očekivalo i postoje šanse da bude bar na klupi u Danskoj u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Pavkov se povredio u 2. minutu utakmice u Beogradu (1:1), ali je izdržao do kraja prvog poluvremena i uspeo u 44. minutu da postigne vodeći pogodak za crveno-bele.

Rodić spreman

Prve informacije glasile su da će korpulentni golgeter pauzirati dve nedelje, da bi se tokom jučerašnjeg dana pojavila vest da će propustiti ostatak evropskih kvalifikacija. To bi značilo da ne samo da neće igrati u revanšu protiv Kopenhagena, već bi propustio i eventualne susrete sa ekipom Jang bojsa u plej-ofu LŠ, odnosno sa Helsinkijem ili Rigom u baražu za Ligu Evrope.

Međutim, prema našim saznanjima, junak pobede nad Liverpulom (2:0) u prošlosezonskom izdanju Lige šampiona, mogao bi da se vrati na teren brže nego što se očekivalo.

- Pavkov sigurno neće propustiti cele kvalifikacije, to se jednostavno neće desiti jer povreda nije toliko ozbiljna. Naprotiv, postoji mogućnost i to ne mala da Milan bude spreman za revanš protiv Kopenhagena. On je krenuo na terapije i prima injekcije krvne plazme. Već se vidi napredak, mnogo mu je bolje, pa je i medicinski tim ostao zatečen kako je snažni napadač reagovao - kaže izvor Informera iz kluba sa Marakane.

ZVEZDA OBARA REKORDE! Crveno-beli najgledaniji u Ligi šampiona!

Ipak, naš sagovornik kaže da će miljenik "delija" u najboljem slučaju biti spreman da uđe u igru u drugom poluvremenu.

- U Zvezdi se nadaju da će i narednih dana oporavak teći na isti način, pa ako bude tako, Pavkov će u ponedeljak biti u avionu za Kopenhagen. Postoje realne šanse da se nađe na klupi u revanš meču. Bilo bi nerealno očekivati nešto više od toga - objašnjava naš izvor.

U prvom susretu sa Dancima povredio se i levi bek Milan Rodić, ali on će sigurno biti spreman za uzvratni susret.

- Rodić će biti spreman, to je bio samo trenutni bol i on je izašao jer nije znao koliko je ozbiljno. Posle pregleda je ustanovljeno da nema problema i Rodić će sigurno konkurisati za sastav - ističe sagovornik Informera.

Vraća se Tomane

Crveno-beli u ovom trenutku imaju samo jednog potpuno spremnog napadača, a to je Ričmond Boaći. Ipak, uskoro bi za mesto u timu mogao da konkuriše i novajlija Tomane, potvrdio je trener Zvezde Vladan Milojević. Portugalac je takođe imao problema sa ložom, ali će uskoro biti na terenu.

- Tomane "diže obrtaje". Izgleda mnogo bolje nego ranije. Uskoro će dobiti minutažu ako bude sve u redu. Kod njega je problem fizičke pripreme, ali trebalo bi da sve bude u najboljem redu posle povrede - kaže Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija