• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2019

17:30

(VIDEO/FOTO) KOPENHAGEN ODZVANJA OD PESME "DELIJA"! Navijači Crvene zvezde okupirali prestonicu Danske!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) KOPENHAGEN ODZVANJA OD PESME "DELIJA"! Navijači Crvene zvezde okupirali prestonicu Danske!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde okupili su se u 16.00 na Trgu Gameltorv u Kopenhagenu odakle će krenuti na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Navijači šampiona Srbije u velikom broju stigli su na Trg u glavnom gradu Danske odakle će krenuti put stadiona gde će bodriti svoj tim u najtežoj bici ove sezone.

(VIDEO/FOTO) VRUĆ DOČEK ZA ZVEZDU U KOPENHAGENU! Hoće li SEKSI čirlidersice otvoriti meč u Danskoj?

Prema poslednjim očekivanjama, na stadionu bi trebalo da bude oko 2.000 navijača Crvene zvezde, a na okupljanju se našlo njih oko 500.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija