• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

20:31

TRAŽIMO DA SE NAĐU KRIVCI OVOG KUKAVIČKOG DELA! Oglasila se Zvezda nakon napada na navijače u Kninu!

Crvena zvezda

TRAŽIMO DA SE NAĐU KRIVCI OVOG KUKAVIČKOG DELA! Oglasila se Zvezda nakon napada na navijače u Kninu!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović oglasio se dan nako incidenta u Kninu gde su tokom gledanje utakmice crveno-belih protiv Jang Bojsa petorica muškaraca zadobila povrede

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović oglasio se povodom napada na navijače crveno-belih u Kninu.

(VIDEO) MASKIRANI NAPADAČI TUKLI SVE REDOM! Gledali Zvezdu u kafiću kod Knina, pa dobili OZBILJNE BATINE!

- FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada - rekao je Mijailović.

Podsetimo, napad se desio tokom utakmice Jang Bojsa i Crvene zvezde u jednom lokalu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija