• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

26.08.2019

12:27

NIJE SAMO MLADENOVIĆ! Ako uđe u Ligu šampiona Zvezda dovodi još jednog SRBINA!

Crvena zvezda

NIJE SAMO MLADENOVIĆ! Ako uđe u Ligu šampiona Zvezda dovodi još jednog SRBINA!

Podeli vest

Šampion Srbije, u slučaju da eliminiše Jang bojs i drugi put uzastopno uđe u Ligu šampiona, pojačaće se levim bekom Filipom Mladenovićem i desnim krilom Aleksandrom Čavrićem

Crvena zvezda ima plan da dovede Filipa Mladenovića (28) i Aleksandra Čavrića (25) ukoliko uđe u Ligu šampiona!

Srpski šampion sutra (21.00 RTS 1, Arena sport 1) igra najvažniji meč u sezoni, pošto na "Marakani" dočekuje Švajcarski Jang bojs u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona.


U prvom meču u Bernu bilo je 2:2 i ukoliko Zvezda pobedi ili odigra 0:0 ili 1:1, drugi put uzastopno igraće u elitnom takmičenju. Eventualni plasman u grupnu fazu Lige šampiona crveno-belima doneo bi novčanu nagradu od gotovo 20 miliona evra, a samim tim i nova pojačanja.
Glavne mete su bivši levi bek kluba iz Ljutice Bogdana i povremeni reprezentativac Filip Mladenović, koji je pod ugovorom s Lehijom Gdanjsk, kao i desno krilo Slovana iz Bratislave Aleksandar Čavrić.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Čavrić

Dodatni kvalitet

Obeštećenje za Mladenovića trebalo bi da iznosi 600.000 evra, što verovatno neće predstavljati Zvezdi problem ako se plasira u Ligu šampiona. Čavrić po proceni "Transfermarkta" vredi 750.000 evra, što takođe ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka.
Prema rečima našeg izvora, na "Marakani" veruju da bi ova dva igrača donela dodatni kvalitet.

- Plan je da Mladenović dođe umesto Milana Rodića, koji najverovatnije napušta crveno-bele nakon utakmice s Jang bojsom. On je odavno želja sportskog sektora Zvezde jer dobro poznaje klub i dovoljno je kvalitetan za Ligu šampiona. Na mestu krila Zvezda ima više opcija, ali Čavrić je u prednosti u odnosu na ostale jer je Srbin i ne zauzima mesto stranca. Interesantan je i njegov saigrač Mohamed Rarsala Kadfi, poznatiji kao Moha, ali je i skuplji, pošto košta milion evra - objašnjava naš izvor.

 

 

Moguće je da, osim ova dva fudbalera, crveno-beli dovedu i još neko pojačanje. Podsetimo, Zvezda je poslednjeg dana prelaznog roka prošle godine furiozno dovela Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Gorana Čaušića, pa je moguće da i ovog puta finiš letnje pijace bude uzbudljiv. To se ujedno odnosi i na odlaske, kaže naš izvor.

- El Fardu Ben je na izlaznim vratima i Zvezda bi na njemu trebalo da zaradi dva miliona evra. Postoji mogućnost da nakon meča s Jang bojsom "Marakanu" napuste Ričmond Boaći, za kojeg je zainteresovan Kopenhagen, kao i Milan Pavkov. Teško da će otići obojica, a u klubu tek treba da procene da li im je potreban novi špic ili će se osloniti na jednog od njih dvojice i Portugalca Tomanea - dodaje naš izvor.

Stojković u Rapidu

Promena bi trebalo da bude i u odbrani i u defanzivnom delu veznog reda. Povremeni kapiten Filip Stojković takođe je na izlaznim vratima i nalazi se pred transferom u Rapid iz Beča za 300.000 evra. Crveno-beli možda posegnu i za dovođenjem još jednog defanzivnog veziste, pošto je standardni član prve postave Branko Jovičić povređen i neće biti na terenu do januara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija