• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2019

08:49

PROZVAO ZVEZDU, SAD SE KAJE! Englez otkrio kako je zbog LAŽNE VESTI ispao GLUP!

Crvena zvezda

PROZVAO ZVEZDU, SAD SE KAJE! Englez otkrio kako je zbog LAŽNE VESTI ispao GLUP!

Podeli vest

Crvena zvezda je u Ligi šampiona, dobili su crveno-beli rivale, a uz sve to stigla je i jedna komična situacija. Nil Vornok je baš pogrešio, a dan kasnije pokušao je da se iskupi

Bivši lev bek je rekao da za Zvezdu igraju poluprofesionalci i vodoinstalateri, a dan kasnije pokušao je da se ispravi.

On je objasnio da je za sve kriva jedna lažna vest.

- Upoznajte Milana Pavkova. On radi kao eletkričar i takođe radi u prodavnici njegovog oca. Kupljen je za tri hiljade funti. Postigao je dva pogotka protiv golmana vrednog 72 miliona funti - pisalo je u toj lažnoj vesti.

Vornok je sve objasnio.

- Nisam shvatio da je lažna vest i da je u pitanju električar. Očigledno ne treba da verujete svemu što pročitate. Lekcija je naučena - napisao je najpre on na Tviteru.

 

 

Hteo je da uputi izvinjenje, ali je promašio klub.

Izvinjavam se KK Crvena zvezde ukoliko sam uvredio nekog ili nipodaštavao. Čitao sam nešto o igraču koji je radio posao sa strane pre nego što se pridružio. Naleteo sam na to na TV-u. Izvinjavam se. Naučio sam lekciju - napisao je Vornok.

Jasno je da Englezi van Ostrva i nemaju baš pojma sa fudbalom i ekipama.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Mislim da mu ovo nije trebalo ali kada je već pokrenuo pitanje obrazovanja među fudbalerima, možda i nije loša ideja da se objavi koja je školska sprema najpoznatijih fudbalera koji trenutno igraju u evropi. Ja se lično plašim da bi neko od njih bio i polupismen.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija