• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2019

23:55

KO BI MOGAO DA BUDE TO DUGO ČEKANO POJAČANJE ZVEZDE? Da li crveno-beli gledaju ka Marseju i Čikagu?

Crvena zvezda

KO BI MOGAO DA BUDE TO DUGO ČEKANO POJAČANJE ZVEZDE? Da li crveno-beli gledaju ka Marseju i Čikagu?

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je ovog petka da će crveno-beli sigurno dovesti igrača sa našim državljanstvom na poziciji krila, a mi ćemo pokušati da pronađemo najrealnija, ali i ona ne tako realna rešenja. Šta vi kažete, ko je to dugo čekano pojačanje?

Dakle, ono što je jasno jeste da će Zvezda do 31. avgusta u ponoć biti jača za još jednog odličnog fudbalera i to sa srpskim pasošem, potvrdio je Mitar Mrkela.

(VIDEO) MILAN PAVKOV JE ELEKTRIČAR NA ODREĐENO VREME! Britanac nije prvi put pokazao svoje neznanje, uvredio napadača Zvezde pa se izvinjavao KOŠARKAŠIMA!

Iako se prethodnih dana glasno govorilo o Aleksandru Čavriću, ali je njegova izjava za "Telegraf" počela da gasi nadu o dolasku ofanzivca Slovana iz Bratislave. Takođe, kada je već u pitanju domaći fudbaler to znači da ni od Mohe, Čavrićevog saigrača, nema ništa.

Pokušaćemo da izvučemo neka realna, ali i ona manje realna rešenja Zvezde na poziciji krila. 

1. Aleksandar Čavrić

Foto: Starsportphoto©

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije već dve godine dovodi se u vezu sa crveno-belima. Delovalo je da će ovo konačno biti ta godina kada će bivši igrač OFK Beograda obući dres Zvezde, ali je još uvek nejasno da li će se to zaista desiti. Još uvek važi za prvog favorita, a videćemo hoće li se uskoro i pohvaliti kako pozira na "Marakani" sa novim dresom.

2. Nemanja Radonjić

Foto: starsport

Jedan od igrača koji su imali veliku zaslugu za plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona prošle sezone napustio je klub posle duela sa Salcburgom i otišao u Marsej. Ipak, tamo se nije proslavio, a u poslednje vreme minutažu dobija "na kašičicu" tako da postoji mogućnost da ga Francuzi puste na pozajmicu. Pričalo se i zimus o njegovom povratku, ali se tada ništa značajnije nije desilo. Deluje kao prilično nerealan posao, ali bi bio prava bomba za kraj prelaznog roka.

3. Aleksandar Katai

Foto: Starsportphoto

Na samo pominjanje njegovog imena "zvezdaši" se naježe. Marko Marin pre Marka Marina u Crvenoj zvezdi i jedini igrač pre omalenog Nemca koji je dizao beogradsku publiku na noge svojim potezima. Uspeo je da postane za kratko vreme ljubimac navijača i postane reprezentativac. Otisnuo se u "beli svet" pa je trenutno standaran član Čikago Fajera koji vodi naš stručnjak Veljko Paunović. Počelo je već da bruji po čaršiji da je baš Katai taj igrač koji će Zvezdu voditi kroz Minhen, London i Pirej.

4. Andrija Živković

Foto: Starsportphoto

Jedna od zaista nerealnih opcija, ali pozabavićemo se i njim. Nekadašnji igrač Partizana trenutno nije u planovi Benfike te se njemu traži klub. Međutim, pitanje je da li bi Zvezda imala novca da plati reprezentativca Srbije. Pozajmica bi bila realna, ali bi njegov dolazak zaista bio prava bomba. Ipak, rekli smo ranije da ćemo se pozabaviti i nerealnim opcijama.

Šta vi kažete, koga bi Zvezda mogla da dovede i hoće li to pojačanje biti baš neko ime sa ove liste?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alberto

pre 4 godine

Ova "pojacanja" koja su dovedena u ozbiljnijem klubu ne bi dobili ni travu zalivali a tek da glancaju kopacke;nema govora. Jadno da jadnije ne moze da bude.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija