• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2019

14:07

JA SAM KRIV, NEKA ME KLUB KAZNI! Milojević otvorio dušu: Zvezdaši, izvinite! Nisam vrhunski trener!

Crvena zvezda

JA SAM KRIV, NEKA ME KLUB KAZNI! Milojević otvorio dušu: Zvezdaši, izvinite! Nisam vrhunski trener!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odmah posle poraza od Partizana (2:0) u Humskoj poručio je da prihvata odgovornost

Milojević kaže da ne beži od odgovornosti da je Zvezda bila inferiorna, a na pitanje kako kao vrhunski trener komentariše to što mu ekipa nije uputila šut u okvir gola, šef stručnog štaba srpskog šampiona je rekao:

- Nisam vrhunski trener. Boli me i dalje činjenica da nismo šutnuli u okvir gola. Ja sam neko ko voli da ima dosta udaraca na gol. Dešavalo se u mom mandatu i da Partizan nema udarac na gol. Dešava se... Trudiću se da to ispravim - kazao je Milojević.

Postavlja se pitanje da li su igrači Zvezde možda emotivno ispražnjeni.

Mi smo od juna u ringu kao u Gospodaru prstenova. Jurili smo taj naš prsten - Ligu šampiona. Kritikovao sam igrače, ali sam ispred njih kritikovao i sebe. Ja kao Vladan Milojević se javno izvinjavam se zvezdaškoj javnosti. Samo sam ja kriv. Ako klub treba mene da kazni, neka me kazni. Spreman sam na sve sekvence. Prihvatićemo i kazne jer smo porodica. Ali ja sam iskreno preuzeo odgovornost i to je to. 

(VIDEO) HAOS - MILETIĆ LUPIO ŠAMAR BORJANU, PA NASRNUO NA PANKOVA! Tuča na derbiju koja vam je promakla

ČISTKA POSLE DERBIJA! Milojević menja pola tima za Voždovac!

 

Derbi je ogolio mane Zvezde i da je igra crveno-belih u krizi već neko vreme. 

- Evidentno je da smo u krizi, imate mnogo sinonima koje možete da koristite. Nekada vas rezultat pokrije, ali sad nismo imali ni jedno ni drugo. Ja sam sve rekao posle utakmice i apsolutno sam preuzeo odgovornost. Plan koji sam imao, nismo uspeli da ostvarimo. Na samoj utakmici je moglo da bude mnogo bolje. Stojim i sada iza toga da smo sve promašili. Preuzimam celu krivicu na sebe. Svaki poraz boli, ali bitno je da nešto naučimo. Mnogo sam toga naučio u nedelju. To je život

 

 

Milojević nije želeo da komentariše suđenje i poništen gol Milunovića. 

Neću da ulazim u spotne detalje. Rekao sam pre meča igračima da izbegavaju incidente. Da se ne skače. Hteli smo da pomognemo mladom sudiji, internacionalcu. Ja sam čovek sporta i uvek će tako biti. Nije vreme, ni mesto da se o tome priča

Crveno-bele u sredu (18.00) očekuje duel sa Voždovcem.

- Idemo u goste ekipi koja je uvek bila neugodna za nas. To je tim koji je u finišu prelaznog roka sklopio kockice. Imaju mnogo internacionalaca. Dobili su Vojvodinu i to dovoljno govori. Mi moramo da pokažemo reakciju i karakter. Jedina dobra stvar je što posle lošeg rezultata dolazi nova utakmica - rekao je Vladan Milojević.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Delija

pre 4 godine

Delije, šta vam je? Jel smak Sveta? Jel Zvezda, Real, Barselona, Mančester, ...? Nije. Jel Zvezda ima Budžet, kao ovi klubovi? Nema Jel Zvezdini, naši, fudbaleri vrede, ukupno, koliko Mesi i Ronaldo? Ne vrede. Jel Zvezdu vodi Perez, Bartomeu,... Ne vode. Setite se jedne sezone, ja sam već zaboravio koje, Real, Kraljevski klub, imao je sastav, od baš najboljih fudbalera Sveta, Zidan,..., a nije osvojio ništa. I? Šta je bilo? Ništa. Koliko je godina Profesor Venger vodio Arsenal? Više od 20 godina. Jel osvojio 20 titula? Nije. Nemojte da padate u očaj, kada Zvezda izgubi, od grobara najviše boli, to je tačno, ali nekome ko posrne u jednom trenutku, treba pomoći. Mi, navijanjem i bodrenjem, a ne da im stavljamo so na ranu. Priznaju igrači poraz, boli i njih, ali, fala Gospodu Bogu, svi smo zdravi, ruki i grlo za našu Zvezdu ne štedimo. U svačijem životu ima uspona, uspeha, padova i poraza, pa i u Zvezdinom. NAPRED ZVEZDA! ZVEZDA!!!

JCDenton

pre 4 godine

svega ovoga ne bi bilo da je pera odmah otisao u policiju

Ostavka

pre 4 godine

To bi bila jos bolja stvar.Vi ne igrate fudbal,gubite 2:0,Zander dobija loptu nema kome vraca Borjanu.To je tvoja igra.Zabrani im da vracaju golmanu,kod tebe sve tako ide to su sve izgubljene lopte.Partizan vas razbio na agresivnost,tucu.Marin nije smeo da proba da dribla jer ga lome Zdjelar,Scekic,svi.A ti imas onog Gobelju kiji veze nema,nezna ni da trci,pas,nista nezna Zule bio klasa kao i Savic za Miluna.Pa trebo Gobelja i ostali kad biju oni udrite i vi.To mogo Vukanovic ti pustas la Paru koji veze nema.Garsija ne igra.Stvarno si dokazao da si nula od strucnjaka samo sreca te pratila.Ubice nas u ligi sampiona svi redom.Partizan i sa Nikolicem kad pobedjivao ,pobedjivao na tucu,polome vas,a vi nista.Drugo tvoji ne trce nemaju snagu.I sastavi jednom tim bez Kosanoviceve pomoci vidis da covek nezna nista.Pitaj malo ljude okolo Dzaju,Pizona,sta kako.Zander spor u odbrani,Jovancica vrati tamo odakle doso,nula,daj sansu Petrovicu koji bi prihvatio tucu i koji zna da ujeda.Mada najvise bi voleli da odes,ne ja ve more delija.

AS

pre 4 godine

POSTAVKA JE BILA DOBRA ALI DŽABE. JOVANČIĆ KAO DA JE JEO BUNIKE. SVAKI NJEGOV PAS JE IŠAO U BUNAR A LOPTU NIKAKO DA ZAGRADI I ZADRŽI. BOAĆI SE NON-STOP KRIO IZA PROTIVNIČKIH IGRAČA, LA PARA KAO SA MARSA DA JE PAO. NIŠTA NIJE BILO POVEZANO. FALIO JE KANJAS, GARSIJA I PAVKOV UMESTO OVIH TROJE I SVE BI FUNKCIONISALO.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija