• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

09.12.2019

23:35

KAPITEN SRPSKOG ŠAMPIONA OPTIMISTA PRED OLIMPIJAKOS! Marin: Iz Atine idemo u Ligu Evrope!

Crvena zvezda

KAPITEN SRPSKOG ŠAMPIONA OPTIMISTA PRED OLIMPIJAKOS! Marin: Iz Atine idemo u Ligu Evrope!

Podeli vest

Nećemo izgubiti od Olimpijakosa u Atini, poručuje kapiten Crvene zvezde Marko Marin uoči poslednje utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona. Crveno-belima je dovoljan remi kako bi sačuvali treću poziciju u grupi i naredne godine nastavili takmičenje u šesnaestini finala Lige Evrope, dok je domaćinu neophodno da trijumfuje bilo kojim rezultatom

Meč odluke Zvezda i Olimpijakos odigraće u sredu (21.00, RTS 1) na stadionu "Karaiskakis", na kojem Pirejci ove sezone imaju devet pobeda, dva remija, a savladao ih je samo Bajern (3:2).

NE ZNAM DA LI JE ISTINA, ALI DOČEKAĆEMO SAVIĆA OBERUČKE! Stigle prve reakcije iz Zvezda o povratku bivšeg kapitena na Marakanu!

Optimista

Ne kažem da će nam biti lako u Atini, ali verujem u pozitivan ishod

Marko Marin

Nadigrali Totenhem

Marin, međutim, poručuje da je Zvezda već igrala utakmice poput predstojećeg duela u Atini i da ih nije izgubila.

- Tačno je da odavno nemamo pobedu na strani u Evropi, ali smo isto tako pokazali da umemo u gostima da odigramo kvalitetno i uspešno. Setite se gostovanja Jang bojsu u Bernu ili meča sa Kopenhagenom. Sve su to bile važne utakmice, svaka je bila meč odluke kao predstojeći okršaj sa Olimpijakosom, a Zvezda je u svakoj od njih ostala neporažena. Ne kažem da će nam biti lako u Atini, ali uradićemo sve da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd - ističe Marin.

Foto: Starsportphoto


Zvezda je u prvom susretu sa Olimpijakosom slavila 3:1 i upravo zbog toga i dalje ima dva boda više od grčkog kluba. Koliko će biti teško srpskom šampionu u Pireju, najbolje zna Marin, koji je dve godine proveo u Olimpijakosu, od 2016. do 2018. Za to vreme odigrao je 59 utakmica u svim takmičenjima i dao 12 golova.

- Olimpijakos je kod kuće posebno jak i opasan, a to je već pokazao ove sezone. Primera radi, u kvalifikacijama za Ligu šampiona su pred svojim navijačima razbili Krasnodar 4:0. Protiv Totenhema su gubili 0:2, pa su izjednačili, a trebalo je čak i da okrenu rezultat - kaže Marin.

Stiže 3.000 "delija"

Fudbaleri Crvene zvezde imaće ogromnu podršku sa tribina u Atini, pošto će oko 3.000 navijača beogradskih crveno-belih biti na stadionu. Zvezda je zvanično dobila 1.500 karata, ali to neće sprečiti vatrene pristalice srpskog šampiona da krenu u Grčku. Svako ko nema kartu nada se da će zahvaljujući bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa uspeti da uđe na stadion "Karaiskakis".
Kapiten Marin smatra da će celom timu podrška biti od velikog značaja.

- Čuo sam da ide veliki broj navijača i podrška nam svakako mnogo znači. Ma gde da smo bili, uvek smo imali ogromnu podršku navijača. Naravno, važno je ono što se dešava na terenu, ali prija kad znamo da nas posmatra neko ko navija za nas - zaključuje Marin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija