• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

01.07.2020

13:06

HRANILA GA SNEŽANA BORJAN, VUJADIN GA NIJE ZARAZIO! Gobeljić otkrio kako je POBEDIO KORONU!

Crvena zvezda

HRANILA GA SNEŽANA BORJAN, VUJADIN GA NIJE ZARAZIO! Gobeljić otkrio kako je POBEDIO KORONU!

Podeli vest

Nisam imao ozbiljne simptome osim što sam osetio malaksalost i to je trajalo samo jedan dan, tako da sam preležao koronavirus bez većih problema, kaže Marko Gobeljić

Koronavirus me nije uplašio, preležao sam ga bez većih problema, kaže za Informer fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić! Desni bek srpskog šampiona testirao se 21. juna i bio je pozitivan na kovid-19, zajedno sa još četvoricom saigrača, a prvi je od njih uspeo da se izleči.

IGRAČI ZVEZDE POZITIVNI KORONU

Marko Gobeljić izlečen
Branko Jovičić nije još izlečen
Njegoš Petrović nije još izlečen
Marko Konatar nije još izlečen
Dušan Jovančić nije još izlečen
 

Gobeljić je u utorak ponovo testiran i bio je negativan, a koronu i dalje imaju prvotimci crveno-belih Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Marko Konatar i Dušan Jovančić.
Može da izađe

Prema Gobeljićevim rečima, sva petorica imala su blage simptome, tako da se očekuje da će i preostali fudbaleri uskoro biti zdravi.

- Nisam se posebno uplašio kad sam saznao da sam pozitivan na koronavirus, jer srećom nisam imao jake simptome. Samo sam jedan dan osetio malaksalost, baš kao i još neki saigrači. Pretpostavio sam da bi korona mogla da bude uzrok. Svi zajedno smo se testirali i ispostavilo se da sam pozitivan. Međutim, već sutradan sam bio dobro i do kraja izolacije nisam imao nikakve simptome. Najvažnije je da sam sad negativan, da se dobro osećam i da konačno mogu da izađem iz kuće. Verujem da će i moji drugari vrlo brzo pobediti koronu - poručuje Gobeljić.

Ništa od odmora


Planirao sam odmor, ali su mi planovi propali zbog koronavirusa, objasnio je Marko Gobeljić.
- Želeo sam negde da otputujem, ali sad od toga nema ništa, jer je malo vremena. Još dva-tri dana da se povratim, pa ću početi pomalo da treniram. Dobili smo program kojeg bi trebalo da se pridržavamo, a već 9. jula imamo zakazana medicinska testiranja pre priprema - objasnio je Gobeljić.

Neposredno pre Gobeljića testiran je njegov prijatelj i bivši igrač Zvezde Vujadin Savić. Ispostavilo se da su njegova supruga Mirka Vasiljević i on pozitivni. Javnost je odmah pretpostavila da je upravo Savić zarazio Gobeljića.

- Svi su to povezivali sa Vujadinom. Čak sam se i ja šalio da mi je preneo koronu, ali mislim da nije bilo šanse da je dobijem od njega. Videli smo se na derbiju 10. juna, a posle toga se nismo družili. On je tek nedelju dana nakon derbija saznao da je bolestan, a ja sam bio pozitivan na testu 21. juna - objašnjava Gobeljić.

Hranila ga Sneža

Osim majke, koja ga je često zvala da proveri kako je, o fudbaleru crveno-belih brinuli su i Snežana i Milan Borjan, iz čije je firme za ketering dobijao hranu.

UGOVOR NA TRI GODINE JE NA STOLU! Veliko pojačanje za Zvezdu: Onazi pred potpisom!

PARE NA STOLU - ONI ODLAZE IZ ZVEZDE! Milioni se slivaju u kasu, stigle DVE zvanične ponude!

 

- Dane sam provodio kod kuće, sam. Igrao sam igrice, a putem video-poziva bio sam u kontaktu sa dragim ljudima. Moja majka se zabrinula, ona me je stalno zvala da pita kako sam. Hranu sam naručivao. Milan i Snežana Borjan su otvorili firmu za ketering, pa su mi dostavljali hranu svaki dan. Ne samo meni nego i ostalim fudbalerima koji su bili u izolaciji. Vodili su računa o meni. Ko će ako neće oni - kaže Gobeljić.

 


 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija