• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

09:01

ODBIO JE MNOGO VEĆI NOVAC! Sada je sve jasno, evo zašto je Kanga odabrao Zvezdu!

Crvena zvezda

ODBIO JE MNOGO VEĆI NOVAC! Sada je sve jasno, evo zašto je Kanga odabrao Zvezdu!

Podeli vest

Gelor Kanga je ponovo u Crvenoj zvezdi! Njegov menadžer Luj Denol otkrio je kako je došlo do nove saradnje

- Situacija oko koronavirusa je pomogla u odluci da dođe u Zvezdu, može se slobodno reći. Finansijski aspekat mu ovde nije bio najvažniji jer je dobre ponude imao i iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je momenat takav da je bilo lakše da odluči da dođe ovde gde mu je sve poznato i zna ljude, upravu, ima dobra iskustva - rekao je Denol za "Telegraf".

Nastavio je u istom ritmu.

Sada bi bilo veoma nezgodno otići u neku dalju zemlju u vreme pandemije korona virusa, a ono što tamo ima ne može da se uporedi sa ovim što mu pruža Marakana i ovaj ambijent, svi znamo kako izgleda kad se ovde igra velika evropska utakmica.

Jedna stvar je dodatno uticala na sve.

- Gelor ima 29 godina i Zvezda mu je sa tri godine pružila dugoročnu sigurnost - zaključio je Denol.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija