• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2020

23:29

(ANKETA) OCENE! Katai je Magiko, ali ko je pravio najveće greške?

Crvena zvezda

(ANKETA) OCENE! Katai je Magiko, ali ko je pravio najveće greške?

Podeli vest

Crvena zvezda je sa 2:1 slavila protiv Genta u trećem kolu Lige Evorpe i na taj način napravila veliki korak ka prezimljavanju na internacionalnoj sceni

Golove za crveno-bele postigli su Gelor Kanga i Aleksandar Katai, a u nastavku vam predstavljamo ocene igrača.

Milan Borjan (6,5) - Imao je dve kardinalne greške koje samo pukom srećom nisu kažnjene, ali je na kraju maestralnom intervencijom sačuvao bodove na "Marakani".

Milan Gajić (7) - Odličnu partiju je pružio desni bek crveno-belih. Imao je nekoliko opasnih šuteva, ali nije imao sreće da zatrese mrežu.

Miloš Degenek (6,5) - Bio je mnogo bolji deo štoperskog tandema.

Foto: Starsportphoto

 

Nemanja Milunović (5) - Definitivno iskusni štoper treba da bude najsrećniji konačnim ishodom. Kad god je mogao, on je grešio, ali na kraju gosti to nisu iskoristili.

Marko Gobeljić (6,5) - Odigrao kako se od njega i očekuje. Borbeno i u napadu i u odbrani, a upisao je i asistenciju kod gola Kange. Ipak, obrukao se kada je pogodio stativu sa nekoliko metara.

Seku Sanogo (6) - Pravio je neke greške, ali je i krpio tuđe. Ipak, najjači utisak je novi žuti karton zbog kog će propustiti sledeći meč.

Gelor Kanga (7) - Načeo je goste sjajnim golom na startu meča, posle toga je držao ključeve igre i diktirao je tempo do 63. minuta kada je izašao.

Mirko Ivanić (6,5) - Bio je aktivan u igri, mnogi opasni napadi su od njega kretali, ali nije imao sreće u nekoliko navrata da se upiše u strelce.

El Fardu Ben (6) - Odradio je svoj posao uspešno, ali se nije previše isticao.

Aleksandar Katai (8) - Za klasu bolji od svih, kako Zvezdinih, tako i Gentovih igrača. Pogodio je prečku, pokušao majstorski da lobuje protivničkog golmana, a igru je krunisao lepim golom iz slobodnog udarca.

Foto: Starsportphoto

 

Dijego Falćineli (6) - Odlično se gradio, otvarao prostor za saigrače, ali je falio njegov golgeterski njuh.

IZMENE

Njegoš Petrović (od 63. minuta) (6) - Ušao da smiri igru, ali nije imao previše uticaja na nju.

Radovan Pankov (od 83. minuta) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Veljko Nikolić (od 90+1. minuta) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Srđan Spiridonović (od 90+1. minuta) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rosano

pre 3 godine

Gobeljic je bio najveca rupa sinoc. Milunovic je centarhalf I on drzi sredinu odbrane alu je morao konstantno da pokriva lijevu stranu jer je Gobeljic ispadao iz igre i kao lijevi bek je bio beskoristan, pa preko lijeve strane je krenula akcija kad je Zvezda primila gol, kod zadnje sanse Genta, Gobeljic trci iza ledja igraca Genta koji je centrirao loptu, kao neko kuce za vlasnikom.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ДА СМО ИГРАЛИ СА 10 ИГРАЧА,БЕЗ ГОБЕЉИЋА ,БОЉЕ БИ ПРОШЛИ.СПРДАЧИНА ОД ЕКИПЕ КОЈА ''ИГРА ЕВРОПУ'' А НЕМА РЕЗЕРВНОГ БЕКА.ХАЈДИН ВАМ НИЈЕ ВАЉАО,НИ КОНОТАР,А ГОБЕЉА ВАМ ВАЉА !?!?ОВИ ШТО ПЉУЈУ САНОГА ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ЈУЧЕ ДА НИЈЕ БИЛО ЊЕГА ПРИМИЛИ БИ ЈОШ 3 КОМАДА.ПА ЈЕДИНИ ОН ЈЕ ИМАО ПЛУЋА ДА ТРЧИ ЗАДЊИХ ПОЛА САТА,КАД СУ ВИ ''ЦРКЛИ'',И ТО БУКВАЛНО !!!НАЈБОЉИ У ОДБРАНИ БИО ЈЕ КАТАЈ,ОНДА СВЕ ГОВОРИ !!!КАТАСТРОФА !!!ПОЛА САТА ЊИХОВ ГОЛМАН СТОЈИ НА ЦЕНТРУ ИГРАЛИШТА .ПОЛА САТА ,МВЈХ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija