• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

16:44

ZVEZDIN BISER NAPUŠTA MARAKANU? U redu stoji italijanski gigant, Stanković bi mogao da im POKVARI POSAO!

Crvena zvezda

ZVEZDIN BISER NAPUŠTA MARAKANU? U redu stoji italijanski gigant, Stanković bi mogao da im POKVARI POSAO!

Podeli vest

Andrija Radulović poslednjih nedelja dovođen je u vezu mnogih evropskih velikana, što je potvrdio i njegov menadžer, te bi talentovani vezista lako mogao da napusti Crvenu zvezdu

Mnogo još treba Andrija Radulović da igra kako bi se dokazao na najvećem srpskom stadionu i postao standardni član tima. Ipak, utisak je da će i on, kao i mnogi njegovi prethodnici, Srbiju napustiti bez da se pošteno prikazao domaćoj publici. 

Foto: Starsportphoto

Radulović je u pobedi Zvezde protiv Zlatibora postigao gol, što je izazvalo ponovno posanje italijanskih medija o tome kako je mnogo timova zainteresovano za njega. Celu priču je potvrdio Radulovićev menadžer Igor Kojić za "Interlive.it".

- Andrija ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2022. godine. Njegovo ime je na Milanovom stolu je odavno, još iz vremena kada je Zvonimir Boban radio u klubu. On je jedan od najvećih evropskih talenata u ovom trenutku. Ima strašnu levu nogu - rekao je agent mladog Radulovića, Igor Kojić. 

Foto: Starsportphoto

Radulovića na Apeninskom poluostrvu zastupa Federiko Pastorelo, menadžer blizak Neroazurima.

- On je jedan od najvećih agenta na svetu. Partnerstvo sa njim sa potpisao još prošle zime. Zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje za Andreju. U ovom teškom periodu zbog virusa korona nijedna ponuda se ne može smatrati beznačajnom. Poslednjih dana nekoliko velikih klubova je pokazalo interesovanje. Crvena zvezda ima još osam utakmica do kraja polusezone. Kasnije ćemo pričati - istakao je Kojić.

Foto: Starsportphoto

Budući da je Radulovića u prvi tim prekomandovao Dejan Stanković, a da je on jedan od igrača koji su obeležili svetlu istoriju Intera, Kojić je upitan da li očekuje da Stanković njega usmeri upravo u Inter. 

- Nisam razgovarao sa Dejanom o tome, ali znam da deli isto mišljenje kada je u pitanju Andrijin kvalitet i talenat. On je taj koji ga je izabrao, i prekomandovao u prvi tim. Stanković odlično radi u Zvezdi. Pokazao se kao dobro rešenje, forsira vrlo ofanzivan stil igre. Zvezda je na dobrom putu da uradi nešto veliko u Evropi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Sramota, njega ni u kom slučaju ne bi trebalo prodati!

Srbijanac

pre 3 godine

Ne mogu da verujem! Umesto da Zvezda kaze jasno i glasno da nece sada prodati Radulovica i da ce mu pruziti vecu sansu da napreduje kako bi mogla za godinu dve da ga proda za vise od 10 miliona eura oni jedva cenaju da ga poklone za sicu... Zato Zvezda i duguje mnogo jer Terza ne ume da pravi novac vec greske u nizu.... Kad bude odlazio iz Zvezdu iza njega ce ostati orgroman dug i silni skupi stranci koji ce na kraju da upropaste klub..... na kraju ce on biti pobednik a Zvezda gubitnik....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija