• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

18:11

STANKOVIĆ PUCA OD SAMOPOZDANJA! Dovoljan nam je jedan trening da se spremimo!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PUCA OD SAMOPOZDANJA! Dovoljan nam je jedan trening da se spremimo!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa želi da polusezonu završi na pravi način i dodao da, uoči meča s Metalcem, crveno-beli razmišljaju samo o pobedi

Strateg crveno-belih je pre svega iskoristio priliku da izjavi saučešće porodici Zoltana Saba, trenera TSC-a koji je sinoć preminuo. 

Poslednjih nedelja Crvena zvezda kuburi sa povredama i umorom, a u 48 sati će ekipa igrati dva meča. 

- Imamo i rotaciju i snagu i želju i volju da privedemo polusezonu kraju na pravi način. Prošli smo u šesnaestinu finala Lige Evrope, sutra završavamo prvenstvo za ovu godinu, u petak ćemo nadam se proći dalje i u Kupu. To su tri fronta na koja ciljamo ove godine i moramo imati snage za obe utakmice - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Zvezde sutra od 16.00 gostuju ekipi Metalca u okviru 18. kola Super lige. Crveno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 50 bodova, dok je Metalac na 11. poziciji sa 25 osvojenih bodova.

- To je tim koji stalno želi da igra fudbal. I kada su gubili kod kuće, uspevali su da preokrenu rezultat, ali i kada su imali prednost, protivnici su ih stizali. Ne odustaju od svog stila, ali mi ćemo probati da zabeležimo pobedu i osvojimo nova tri boda. Potrudićemo se da im oduzmemo sve kvalitete koji imaju, ali je primetno da oni igraju bolje iz meča u meč - kazao je trener Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Kako je naveo, oni imaju vremena za treninge i uigravanje "i to je prednost svih ekipa koje igraju protiv Crvene zvezde".

- Mi nemamo vremena za to, kod nas je raspored četvrtak-nedelja i samo razmišljamo o utakmicama i oporavku. S druge strane, oni imaju po nedelju dana da se spremaju. Međutim, navikli su igrači koje treniram na to i smatram, bez potcenjivanja, da nam je dovoljan i jedan dan da oduzmemo protivniku ono što rade najbolje, te da implementiramo našu igru. Po to idemo i o drugom rezultatu ne razmišljamo - istakao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Stanković nije previše govorio o Ligi Evrope, već je isključivo bio fokusiran na naredna dva meča.

- Trenutno razmišljamo o Metalcu, pa o Radu, pa o odmoru. Ima dva meseca do te utakmice (protiv Milana) i želimo da se u miru najbolje moguće spremimo, te da budemo pravi. Cilj je ostvaren, sada nam preostaje da uživamo i da ne odustajemo, ali zaista razmišljam samo o  tome da ovo polusezonu privedemo kraju na pravi način - rekao je Stanković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija