• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

22:30

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Stanković progovorio o SUKOBU s Kangom!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Stanković progovorio o SUKOBU s Kangom!

Podeli vest

Pred zimsku pauzu šuškalo se o sukobu Dejana Stankovića i Gelora Kange. Ipak, nakon gola sa bele tačke protiv Milana vezista iz Gabona je otrčao u naručje svom treneru i otklonio dileme da li je situacija "ispeglana"

O tome je na konferenciji za medije govorio i Dejan Stanković. 

- Ništa ne vučem sa sobom, nisam zlopamtilo, što završim, završio sam. Kanga je profesionalac, momak koji daje sve od sebe. Grupa dolazi iznad svakog pojedinca i tako će biti dok sam ovde. Oni se jedan za drugog žrtvuju maksimalno - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

On je komentarisao VAR, posle čije intervencije su poništena dva gola Milana.

- Hvala Bogu da je bio VAR. Videlo se i sa klupe da je bila ruka. Da nema VAR-a, 0:1. Zamisli da sudija to propusti i ne svira... U tako jakim odlukama, VAR donosi prave stvari. Treba znati i koristiti VAR. Vidite u Engleskoj, na pola milimetra se poništava gol. VAR dosta može da donese ili odnese. Nama je večeras pomogao - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Trener Zvezde je istakao da ekipa "raste" iz utakmice u utakmicu i da je utakmica protiv Milana bila lepa provera da tim vidi "gde je" i ponovio je da mu je žao što to nije ispraćeno sa punim stadionom "Rajko Mitić".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija