• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

18:00

ŽAO MI JE FUDBALA! Stanković progovorio o Superligi! Prisetio se SUZA nakon osvajanja Lige šampiona!

Crvena zvezda

ŽAO MI JE FUDBALA! Stanković progovorio o Superligi! Prisetio se SUZA nakon osvajanja Lige šampiona!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da želi da njegov tim protiv Radnika u polufinalu Kupa Srbije odigra na isti način kao i prošle subote u Superligi

Crveno-beli su u subotu u 32. kolu Superllige pobedili ekipu iz Surdulice 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", a isti rivali sastaće se sutra na istom mestu u polufinalu Kupa od 17 sati. Tokom obraćanja medijima trener crveno-belih dotakao se i situacije u svetskom fudbalu. 

Foto: Starsportphoto

- Žao mi je fudbala, jer se on igra zbog navijača. Što se tiče komentara, sve je to iznad nas i nedodirljivo. Moje mišljenje je da takmičenje gubi suštinu i žar, ukoliko nema ispadanja i kvalifikacija, te da se sve na kraju svede na novac. Ako je to cilj - u redu, ne mogu ništa da kažem, ali ono o čemu mogu da govorim je 22. maj 2010. godine i stadion Real Madrida kada sam osvojio Ligu šampiona sa Interom. Te suze radosnice niko ne može da kupi i plati, to ne može da se oduzme...Ni meni, ni mojoj deci, ni budućim generacijama koje počinju da treniraju fudbal zbog osvajanja Lige šampiona. Jer to takmičenje je nešto o čemu se mašta. Meni je to bio san, kruna karijere - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija