• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

16:08

POVREDE UNIŠTAVAJU ZVEZDU! Radonjić još uvek nema ceo tim  na raspolaganju!

Crvena zvezda

POVREDE UNIŠTAVAJU ZVEZDU! Radonjić još uvek nema ceo tim na raspolaganju!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će drugi meč finala ABA lige protiv Budućnosti biti teži i dodao da pojedini elementi u igri njegovog tima moraju biti bolji ako žele do pobede

- Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ona koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima -  rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Zvezde pobedli su juče ekipu Budućnosti sa 82:78 i tako poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa ABA lige, a već sutra igra se drugi meč finalne serije.

Foto: Starsportphoto

- Moramo biti energetski na visokom nivou. Takodje, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bismo došli do pobede - rekao je Radonjić.

On je dodao da je situacija sa povredjenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem Kurdižom i dalje neizvesna.

- Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice - rekao je Radonjić.

Teži posao u drugoj utakmici očekuje i kapiten Zvezde Branko Lazić.

- Svi znamo šta je ulog i cilj za obe ekipe. Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi - rekao je Lazić.

Foto: Starsportphoto

- Znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja - ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije - dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 20.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić". Nakon druge utakmice u Beogradu, serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj tri biti odigrana u subotu u dvorani "Morača".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17