• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2021

10:10

ZVEZDA PRAVI MOĆAN TIM, NAJJAČI U POSLEDNJIH 25 GODINA! Kolarov i Terzić bili na ručku, evo šta je s Prijovićem i prodajom igrača!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRAVI MOĆAN TIM, NAJJAČI U POSLEDNJIH 25 GODINA! Kolarov i Terzić bili na ručku, evo šta je s Prijovićem i prodajom igrača!

Podeli vest

Crvena zvezda je osvojila četvrtu uzastopnu šampionsku titulu, duplu krunu posle 14 godina, a sada je cilj napad na grupnu fazu Lige šampiona

Crveno-beli su uveliko spremaju za letnji prelazni rok. Došao je Aleksandar Dragović, a spekulisalo se i o Marku Arnautovića, o čemu je u Jutarnjem programu za TV Prva pričao direktor Zvezde Zvezdan Terzić. 

- Desio se nesporazum. Arnautović nije realan, razgovarao sam sa njegovim bratom i rekao da je želja, ali to nije realno i ima ugovor u Kini. Možda za godinu-dve, možda nam se ukrste putevi - poručio je Zvezdan Terzić nakon što je i sam Arnautović izjavio da nije u ovom trenutku moguće da zaigra na "Marakani".

Zvezda jača nego ikad

Nagovestio je Terzić da su mogući transferi Aleksandar Prijovića i Aleksandra Kolarova koji se takođe već nedeljama dovode u vezu sa srpskim šampionom.

- Naš stav je da ne govorimo o imenima koje želimo da dovedemo da ne bismo sebe doveli u inferioran položaj, tako da ću preskočiti odgovor. Ali, spremamo se za Ligu šampiona i da ćemo imati najjači tim u 25 godina mogu da kažem. Nek navijači očekuju bolju i jaču Zvezdu nego ikada.

Foto: Starsportphoto

 

Da li u toj Zvezdi ima mesta za Kolarova?

- Bili smo na ručku, Aleksandar Kolarov je moj prijatelj i moje dete. Trasirao sam mu fudbalski put, imamo dobar lični odnos. Da li će doći ili ne, ne mogu da kažem. Pričali smo, pametan je momak i za njega uvek ima mesta u Zvezdi. I sada kao igrača, ali mislim i jednog dana na rukovodećim pozicijama.

Terzić je rekao i da je finansijska služba Zvezde procenila da je zbog korone ove sezone izgubljeno 22,5 miliona evra, ali da su sve finansijske obaveze ispunjene u roku. Takođe, ponovio je da neće biti odlazaka igrača koji su kostur tima.

Nema prodaje igrača

- S obzirom na to da je naša želja da igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope nećemo prodati nikoga ko je kostur tima. Ako dobijemo ponudu za mlade igrače, čiji odlazak se neće toliko osetiti... Imali smo ponudu za Mirka Ivanića, ali nismo hteli ni da razgovaramo. Benefit od Lige šampiona je veći nego transfer - rekao je Terzić i objasnio strukturu prihoda.

- Struktura prihoda je da 92 odsto prihoda ostvarujemo iz inostranstva. To su sponzori 6 miliona evra, a ostalo je od inostranstva - bonusi od UEFA, ulaznice i imali smo oko 10-12 od transfera. Zvezda generiše 35-40 miliona godišnje.

Foto: Starsportphoto

 

Danima traju previranja u Fudbalskom savezu Srbije. Nakon cirkusa, umesto Marka Pantelića na mestu vd predsednika sada je Nenad Bjekovića. Čelnik Zvezde otvoreno je rekao kakav je čovek potreban na vrhu srpskog fudbala. 

- Potreban nam je kvalitetan, školovan rukovodilac sada, jer mnogo toga ne funkcioniše.

Na pitanje šta će biti uspeh Crverne zvezde tokom predstojeće sezine, Terzić kaže:

- Imao jasne ciljeve, svake godine da osvojimo titulu, igranje grupne faze UEFA takmičenja,  to su dva osnovna cilja i potpuna stabilnost kluba 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 2 godine

Volim Zvezdu skoro 60 godina ... ali, ne prihvatam da terzić tamo nešto 'projektuje'.

Jastreb

pre 2 godine

Ama šta to Terziću vredi, kad Partizan dovede jednog ali vrednog Zvicera prvenstvo je rešeno. A što da ne? Pa i Terzić je bio sa one strane zakona pa ga je politika rehabilitovala i doneo je titulu, što je Zvicer lošija opcija? Pa ko misli da je manje od 95% mafijaša u srpskim klubovima onda je on budala.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17