• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

19:05

ZVEZDA POČISTILA MEGU U PRVOJ UTAKMICI FINALA! Džordan Lojd NAPUSTIO parket pre vremena! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA POČISTILA MEGU U PRVOJ UTAKMICI FINALA! Džordan Lojd NAPUSTIO parket pre vremena! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu 98:69 u prvoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio je Ognjen Dobrić sa 20 poena, šest poena i tri asistencije. Pratili su ga Radanov sa 15 poena, Marko Jagodić - Kuridža sa 12, a Lendri Noko je postigao 10 poena.

U ekipi Mege, Kazalon je bio najefikasniji sa 16 poena, pet skokova i tri asistencije. Matković je postigao 10 poena, dok je Marko Simonović ubacio osam.

Naredni meč finalne serije igra se u petak, a domaćin će biti ekipa Mege.

Foto: Starsportphoto

 

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Mega Sokerbeta rezultatom 98:69 u prvoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije.


Crveno - beli su od starta imali rezultatsku prednost koja se konstantno povećavala.U domaćoj ekipi, istakao se Ognjen Dobrić koji je već na poluvremenu imao 15 postignutih poena.
Zvezda je imala 20 poena prednosti na kraju poluvremena - 57:37.
Drugo poluvreme crveno - beli su nastavili u istom ritmu. Lendri Noko je vezao četiri poena, a pred kraj treće četvrtine, najbolji igrač Crvene zvezde, Džordan Lojd se nezgodno prizemljio nakon šuta za tri poena, pa je morao da napusti igru.

Foto: Starsportphoto

 

Na kraju je Crvena zvezda ostvarila ubedljivu pobedu 98:69 i povela u finalnoj seriji.
Druga utakmica je na programu u petak, a domaćin će biti ekipa Mega Sokerbeta.

 

Crvena zvezda - Mega  98:69 (31:17, 26:20, 21:19, 20:13)

 

Hala: Aleksandar Nikolić   Sudije: Ilija Belošević, Uroš Obrknežević, Aleksandar Glišić

Crvena zvezda: Hol (2), Lojd (9), Uskoković, Davidovac (8), Lazić (9), Rit (3), Radanov (15), Dobrić (20), Simonović (6), Jagodić Kuridža (12), Kuzmić (4), Noko (10)

Mega Sokerbet: Jović, Mišković, Petrušev (5), Tepić (6), Kljajević, Momirov (3), Novak (5), Simonović (8), Jovičić, Cerovina (3), Matković (10), Kazalon (16), Milosavljević, Simanić (7), Paunović, Langović, Đurišić

 

TOK MEČA:

Pobeda Crvene zvezde 98:69.

Drugo poluvreme:

Četvrta četvrtina:

40. minut - Rit je pogodio trojku iz centralne pozicije - 98:69.

39. minut - Cerovina je postigao trojku u ekipi Mege. Kazalon je pogodio novu trojku i postigao svoj 16. poen - 95:69

37. minut - Jagodić - Kuridža je pogodio novu trojku, 14. za ekipu Crvene zvezde. Nova trojka za Zvezdu, a postigao je Dejan Davidovac. Vladimir Jovanović je zatražio novi tajm - aut - 93:63.

 

 

36. minut - Na drugoj strani, pogodio je Marko Simonović. Isti igrač je u narednom napadu svog tima fauliran, a postigao je oba slobodna bacanja.

35. minut - Dejan Davidovac postiže dva slobodna bacanja - 87:59.

34. minut - Marko Jagodić - Kuridža postiže nove poene za ubedljivu prednost crveno - belih. Na drugoj strani, Davidovac je faulirao Filipa Petruševa pri šutu, a on je uspeo da postigne jedno slobodno bacanje - 85:59

33. minut - Aleksa Radanov je promašio oba slobodna bacanja. Kuzmić je postigao lake poene za najubedljiviju prednost crveno - belih. Trener Mege, Vladimir Jovanović zatražio je tajm - aut.

32. minut - Branko Lazić je pogodio trojku uz zvuk sirene. Ubedljiva prednost crveno - belih. Na drugoj strani, Tepić pogađa nakon finte - 81:58.

31. minut - Minut bez poena.

Treća četvrtina:

Kraj četvrtine. Crvena zvezda ima ogromnu prednost pred poslednju četvrtinu - 78:56.

29. minut - Aleksa Radanov pogađa uz faul Matkovića. Iskoristio je i dodatno slobodno bacanje. Radanov za sada bez promašaja, 5/5 iz igre.

Davidovac pravi faul pri šutu nad Borišom Simanićem. Pogodio je oba slobodna bacanja. Na drugoj strani, trojka Lojda koji se povredio pri doskoku. Sjajan potez Matkovića koji je pogodio uz faul - 78:56.

28. minut - Aleksa Radanov postiže tešku trojku iz driblinga. Na drugoj strani, poeni Kazalona iz ofanzivnog skoka - 72:51.

 

 

27. minut - Radanov je prošao po čeonoj liniji i postigao lake poene. Sa druge strane, Matković postiže poene iz pika - 69:49.

 

 

26. minut - Noko pravi faul nad Kazalonom pri šutu. Francuz je postigao jedno slobodno bacanje. Dragan Milosavljević pogađa trojku. Dejan Radonjić je zatražio tajm -aut - 67:47.

25. minut - Na drugoj strani, Dragan Milosavljević pogađa trojku. Brzo se igra, na drugoj strani Lendri Noko pogađa lake poene - 67:43.

24. minut - Hol je promašio otvorenu trojku, a Marko Jagodić - Kuridža pogađa iz ofanzivnog skoka. Tajm aut Vladimira Jovanovića. Dobrić asistira nakon asistencije Noka za 65:40.

23. minut - Filip Petrušev pogađa trojku. Noko vezuje svoj četvrti poen na drugoj strani - 61:40.

22. minut - Lendri Noko otvara drugo poluvreme lakim poenima iz reketa - 59:37.

21. minut - Serija grešaka na obe strane.

Prvo poluvreme:

Druga četvrtina:

 

 

20. minut - Dobrić trojkom uz zvuk sirene stavlja tačku na sjajnu partiju crveno - belih. Crvena zvezda ima prednost 20 poena - 57:37.

19. minut - Džordan Lojd je postigao auto koš. Simonović na drugoj strani vezuje drugu trojku za plus 19. Igrač Mege, Simonović je na drugoj strani pogodio dva bacanja.

18. minut - Novak je iskoristio loše postavljanje odbrane Crvene zvezde i poentirao. Simonović pogađa otvorenu trojku za seriju Zvezde 5:0 - 51:33.

17. minut - Lendri Noko je sprečio zakucavanje Langovića i poslao ga na slobodna bacanja, a košarkaš Mege je iskoristio oba. Kazalon je imao otvorenu poziciju za tri poena i pogodio. Serija Mege 7:0. Na drugoj strani, Radanov pogađa posle prodora - 48:31.

16. minut - Noko je faulirao Kazalona nakon ofanzivnog skoka. Francuz pogađa oba slobodna bacanja.

15. minut - Radanov pogađa novu trojku za Zvezdu - 44:24.

14. minut - Dejan Davidovac pogađa daleku trojku. Vladimir Jovanović je zatražio tajm - aut. Radanov je pogodio jedno slobodno bacanje za plus 20. Na drugoj strani, Kazalon je fantastičnim prodorom poentirao.

13. minut - Boriša Simanić vezuje peti poen trojkom iz kornera. Na drugoj strani, posle promašaja Hola, Kuzmić je uhvatio loptu i lako pogodio.

12. minut - Atraktivno zakucavanje Boriše Simanića za ekipu Mege. Na drugoj strani, Džordan Lojd je pogodio na isteku napada - 36:19.

11. minut - Lazić pogađa trojku i otvara četvrtinu - 34:17.

 

 

Prva četvrtina:

10. minut - Dobrić pogađa nove poene nakon fantastičnog prodora. Na drugoj strani, posle dva promašaja gostiju, Momirov dolazi do lopte koji je pogodio iz okreta iz teške pozicije uz faul Davidovca. Pogodio je dodatno slobodno bacanje.

Dobić iz velike udaljenosti pogađa daleku trojku za vođstvo Crvene zvezde posle prve četvrtine - 31:17.

9. minut - Prekršaj Markovića nad Dobrićem koji odlazi na liniju za slobodna bacanja. Bek Crvene zvezde pogađa 2-2. Tepić pronalazi u reketu na drugoj strani Markovića koji je monstruozno zakucao.

Ognjen Dobrić pogađa novu trojku nakon asistencije Kuzmića - 26:14.

8. minut - Lojd pogađa sa poludistance. Odlična igra iz tranzicije nakon promašaja Simonovića, a poene postiže Lojd. Kuzmić pravi prekršaj nad Markovićem i šalje ga na liniju za slobodna bacanja.

6. minut - Lazić pogađa trojku nakon asistencije Hola. Vladimir Jovanović je prinuđen da zatraži tajm - aut. Džordan Lojd je napravio prekršaj nad Petruševim i poslao ga na liniju za slobodna bacanja koji je bio polovičan. Na drugoj strani, Noko je pogodio iz okreta. 

Tepić je pogodio iz ofanzivnog skoka nakon promašaja Petruševa - 17:11.

5. minut - Kazalon pogađa iz kornera. Jagodić - Kuridža pogađa iz ofanzivnog skoka - 12:8.

4. minut - Novak je pogodio uz faul Ognjena Dobrića koji mu je ušao u putanju. Pogodio je i dodatno slobodno bacanje. Na drugoj strani Lengston Hol je promašio trojku, ali je Dobrić pogodio posle ofanzivnog skoka - 10:5

3. minut - Lendri Noko pogađa uz faul Kazalona. Promašio je dodatno slobodno bacanje - 8:2.

2. minut - Dobrić je ostao potpuno sam i pogodio trojku za plus četiri u korist crveno - belih - 6:2.

1. minut - Simonović sjajnim zakucavanjem dovodi Megu do prednosti. Na drugoj strani, Jagodić - Kuridža pogađa trojku iz ćoška - 3:2

 

19:20 - Ove sezone Crvena zvezda i Mega su se sastajali tri puta i sva tri puta su kao pobednici izlazili crveno - beli.

19:05 - Dobar dan i dobrodošli na lajv prenos prve utakmice finalne serije između Crvene zvezde i Mege. Meč možete pratiti na portalu informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija