• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2021

18:24

NE RAZMIŠLJA O PONUDI ZVEZDE! Napadač FOKUSIRAN na Molde!

Crvena zvezda

NE RAZMIŠLJA O PONUDI ZVEZDE! Napadač FOKUSIRAN na Molde!

Podeli vest

Čeka se još uvek novi napadač na Marakani, a čini se da bi uz Aleksandra Prijovića, Zvezda mogla da dobije još jednog vrhunskog igrača

Tokom prethodne nedelje pojavila se informacija da je Zvezda naciljala Ohija Omoidžuanfa kao kapitalnu investiciju ovog leta. Napadač Moldea već neko vreme je pod budnim oko skaut službe, a poslednju preporuku dao je Miloš Milojević, novi trener Hamarbije, a donedavni pomoćnik Dejana Stankovića. 

Pročulo se o Zvezdinom interesovanju i u Norveškoj, a Omoidžuanfo je nakon sjajne utakmice protiv Stabeka i postignuta dva gola, dao jedan diplomatski odgovor. 

- Nisam još razmišljao o tome. Moj agent se brine o svemu. Ako želim da nastavim ovako, moram da se koncentrišem na teren - rekao je Omoidžuanfo. 

Foto: reuters

Briljira napadač Moldea ove sezone, trenutno je u odličnoj formi što bi bila ogromna prednost za Zvezdu ako ga angažuje pošto bi stigao igrač u punoj takmičarskoj formi. 

- U dobroj sam formi i nadam se da će se nastaviti. Moram češće biti u zoni iz koje se postižu golovi. Tamo će me saigrači lakše naći - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija