• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2021

16:09

SPREMAJU NEŠTO NOVO!? Gobeljić OTKRIO da će ZVEZDA biti drugačija naredne SEZONE!

Crvena zvezda

SPREMAJU NEŠTO NOVO!? Gobeljić OTKRIO da će ZVEZDA biti drugačija naredne SEZONE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde tokom nedelje počeli su pripreme za narednu sezonu

Četa Dejana Stankovića je nakon okupljanja i svih potrebnih testova pred početak nove sezone otputovala u Austriju gde će uraditi bazični deo priprema. 

Crveno-beli su do sada imali tri treninga u Austriji, a utisci Zvezdinog prvotimca Marka Gobeljića su za sada odlični. 

- Za sada sve izgleda odlično, još uvek nisu teške noge kao što znaju da budu na pripremama. Uslovi su zaista fantastični, moramo da odradimo ovaj deo priprema, jeste da je igračima to najteže, ali bićemo spremni za početak sezone - rekao je Gobeljić. 

Foto: Starsportphoto

Nekoliko dana pre priprema igrači su počeli sa individualnim pripremama za narednu sezonu. 

- Sigurno da nam je pomoglo, imali smo program od 6-7 dana koji nam je stručni štab dostavio i nema sumnje da nam je to dosta pomoglo da lakše uđemo u trening. Sigurno da smo se uželeli lopte, pogotovo iz razloga što je pauza bila duga. Pored rada sa loptom, tu i je suvo trčanje. Stručni štab uvek pokušava da nam olakša koliko-toliko da rad bude i sa loptom a ne samo suvo trčanje. Nema sumnje da nam to znači i da smo se uželeli posle ove duge pauze. Mislim da nikad od kad sam u Crvenoj zvezdi nismo imali tako dugo pauzu, ali nam je bez sumnje i prijala - dodao je bek crveno-belih. 

Teško da je mogla bolja sezona od prethodne, a Gobeljić ističe da Zvezda sprema nešto novo za narednu. 

- Crvena zvezda uvek traži više, iz godine u godinu postavljamo nove rekorde, zbog čega je meni izuzetno drago. Sigurno da nam je plasman u evropsko takmičenje izuzetno značajan i naravno i dupla kruna. Spremamo nešto novo, moramo biti bolji iz godine u godinu, to Crvena zvezda traži iz tog razloga ubacujemo neke novine koje nam je stručni štab predstavio. Biće sigurno bolja igra nego što je bila ranije - kazao je on. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda u ponedeljak igra prvu pripremnu utakmicu u Austriji, a crveno-beli su saglasni da je najvažnije da sve prođe bez povreda. 

- Najbitnije je da utakmica prođe bez povreda, to je nešto što je najbitnije u pripremnom periodu, da se dobro istrčimo i pokušamo da ono što smo radili ovih dana prenesemo i na teren. Mislim da ćemo uspeti u tome. Imamo na svaka dva-tri dana pripremne utakmice, kako bismo se što bolje spremili za početak sezone - podvukao je Gobeljić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Šta bi od tvog kažnjavanja, obeća Mrkela žestoku kaznu, pa slaga.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17