• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

20:01

PLJAČKA U MOLDAVIJI! Šerif dao gol iz ČISTOG OFSAJDA /VIDEO/FOTO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

PLJAČKA U MOLDAVIJI! Šerif dao gol iz ČISTOG OFSAJDA /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Zvezda primila neregularan gol u nadoknadi prvog poluvremena

Fudbaleri Crvene zvezde gube od Šerifa na poluvremenu rezultatom 1:0, a gol je postigao Arboleda u sudijskoj nadoknadi.

Međutim, na društvenim mrežama se odmah pojavila fotografija koja dokazuje da je strelac gola bio u ofsajdu u trenutku centaršuta Kastanjede.

 

 

Prema tome, Zvezda je vidno oštećena u Tiraspolju, ali pošto nema VAR-a, Šerif je na poluvreme otišao sa vođstvom od 1:0.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straus

pre 2 godine

Budemo iskreni i kazemo da je Zvezda igrala lose. Serif je bolji i uigraniji tim a mi treba da nadjemo uzroke ovakve bruke. Mislim da Stankovic nije dorastao uloge koju ima, bez iskustva je preuzeo tim a sve prosle godine je bila sreca. Zvezdinje potreban vrhunski trener i mnogo bolja organizacija kluba u pogledu transferabi odnosa prema mladjim igracima. Tim proseka 30 godina nije njena buducnost.

Amater

pre 2 godine

DIONI,SRNIC,RODIC ITD UZASNI... DIONI NEMOZE DA SKOCI, POTRCI A STANKOVIC GA STAVLJA KAO STARTERA. STANKOVIC JE SA STRANCIMA UPROPASTIO NIKOLICA,GAVRICA,PETROVICA

steva

pre 2 godine

pa i protiv napredka bila cista pljacka, nije sviran penal u 88 min, karma je cudo.

Dule

pre 2 godine

Nije vam ovo Ling long liga u kojoj možete šta hoćete i kad hoćete. Ovaj Stanković nije dorastao da vodi ni trećeligaša. Prošle godine kao i prethodnih već se unapred znalo da će "državni projekat" " simbol srpstva" biti šampion. Istina je konačno izbila na površinu. Sad vam ostaje naša super liga da ponovo uz pomoć sudija, FSS-a i države pokušate da osvojite titulu. Međutim, neće moći više i minamo za jadac.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17