• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

07:10

Zvezda je apsolutni favorit! Igrači Kluža po vrednosti ne mogu ni da priđu crveno-belima

Reuters

Crvena zvezda

Zvezda je apsolutni favorit! Igrači Kluža po vrednosti ne mogu ni da priđu crveno-belima

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ispali od moldavskog Šerifa, pa će evropsku priču nastaviti pokušajem da se domognu grupne faze Lige Evrope

Šampion Srbije će se u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope sastati sa rumunskim Klužom, a prva utakmica dvomeča na programu je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Iako navijači crveno-belih posle loše igre protiv Šerifa nisu ubeđeni u pozitivan rezultat u dvomeču sa prvakom Rumunije, sudeći po specijalizovanom sajtu "Transfermarkt", apsolutni favorit okršaja je ekipa Dejana Stankovića.

Sa jedne strane, zbirno svi igrači Crvene zvezde vrede 58,85 miliona evra, dok su fudbaleri Kluža sa ukupno 30,43 miliona evropskih novčanica skoro duplo jeftiniji.

Foto: Starsportphoto

Startna postava na meču sa Šerifom u Moldaviji

Najvredniji fudbaler Kluža je 28-godišnji štoper Andrej Burka, koji je povređen i s obzirom da nije poznato kada će se oporaviti verovatno ga nećemo gledati protiv Zvezde, pa makar i u revanšu narednog četvrtka u Rumuniji. Njegova vrednost se procenjuje na 3.300.000 evra.

Posle Burke, najskuplji igrač rumunskog tima je desni bek Kristijan Manea (2,4m) koji je ujedno i poslednji koji vredi više od dva miliona.

Za njim slede Aleksandru Paun (1,8m), Bilel Omrani (1,6m), te Gjedrius Arlauskis i Gabrijel Debeljuh koji se procenjuju na 1.500.000 evra.

Sa druge strane, primera radi, Mirko Ivanić vredi šest i po miliona evra, a Veljko Nikolić okruglo pet. "Jaču" vrednost od najskupljeg igrača Kluža, Burke, imaju još Aleksandar Katai (4,5m), kao i  Aleksandar Dragović, Filipo Falko i Milan Gajić koji vrede po tri i po miliona evropskih novčanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojko

pre 2 godine

Zasto samo kritika na poraz zvezde od serifa tu nesto opasno smrdi verujte vise od pola tima nebi primili da igraju u ekipi FAPA iz Priboja.

Dragi

pre 2 godine

Sad konačno vidimo ko je kriv za propast srpskog fudbala...NOVINARI!!! Po novinarima Zvezda je apsolutni favorit protiv Kluža??? Užas od neznanja. A ja vam sad kažem da Zvezda neće pobediti ni u Beogradu. Čak nudim i opkladu: Zvezda neće postići ni jedan gol u dve utakmice. E sad zašto vama treba takav pompezan naslov??? Pa verovatno zbog Vučića...nema drugog logičnog objašnjenja.

Dragan

pre 2 godine

Evo Dragi, ja sam spreman na tu opkladu u golovima. Za ostalo si u pravu. Daće Zvezda gol i ovde i tamo.

Mali Dzoni

pre 2 godine

Hahahaha....favoriti... pa bili su i protiv Serifa pa nista nisu znali k'o telad a Kluz je jaci tim od Serifa....

Sini

pre 2 godine

Strasno... Na sta je zvezda spala, da ispada od klubova za koje nikad niko nije ni cuo, da uopste igra sa takvim klubovima. Daleko je sve to od bilo kakvog nivoa, pravi klubovi jos uvek miruju, dok se i zvezda i partizan koprcaju sa nekim bezveznim i klubovima i imenima koje nemozemo ni da zapamtimo kako treba...... Jos naslov, kako je zvezda favorit....bas tuzno sve. Pod hitno sve treba menjati od zvezde i partizana do jajara iz Pazove...sve je to dobro Tole Karadzic obucio.

Revnosan

pre 2 godine

Prvo skoci pa reci hop, tako ste pisali pred utakmicu protiv serifa I najavljivali duel sa Dinamo, Sad ce te gledao kako Dinamo dere Serifa,... Jedva cekam vas pompezan I bombastican naslov.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija