• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

11:43

Sjajni igrači i stručni štab! Terzić najavio nove evropske pobede

Crvena zvezda

Sjajni igrači i stručni štab! Terzić najavio nove evropske pobede

Podeli vest

Crvena zvezda je u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope rezultatom 4:0 savladala Kluž i samo je pravo čudo može ostaviti bez plasmana u grupnu fazu

Posle ubedljive pobede, zadovoljstvo nije krio ni generalni dirketor kluba Zvezdan Terzić.

Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili - rekao je Terzić za klupski sajt, pa nastavio:

- Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu.

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Potom se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

- Međutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je bila na "Marakani", koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu sinoć i mnogo je doprinela ovoj pobedi.

Na kraju je generalni direktor kluba najavio nove uspehe na međunarodnoj sceni.

- Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 2 godine

hahaha Evo ga -ipak se javja lice ...a dobro zna da je Kluz procenio da im je bolja LK uz nesto manje para ali sa laksim rivalima do veceg koeficijenta ,Pa to je bilo svima jasno cak i publici !

Popaj

pre 2 godine

Pokazao je tebi i tvome smesnom treneru kvalitet Serif u evropi a pokazece ti i Partizan u prvernstvu Terzicu

Tosa

pre 2 godine

Terzicev komentar nesmem da citam jer me uzasno iritira svojim lazima i izmisljotinama.Rekao je negde da je Zvezda ova naj jaca od one iz 1991.Ja kazem medju naj slabijom. On ce joj doci glave.Neznalac ,neradnik lazov prevarant i znamo ga iz FSS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija