• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

21:30

Gajić i Gobeljić dobili konkurenciju! Zvezda ima novog desnog beka

Starsportphoto

Crvena zvezda

Gajić i Gobeljić dobili konkurenciju! Zvezda ima novog desnog beka

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u sedmom kolu Superlige Srbije gostovali Čukaričkom, a na klupi su se našli i Marko Gobeljić i Milan Gajić

Umesto njih, kraj desne aut linije se u derbiju kola našao Strahinja Eraković.

Mladi defanzivac šampiona Srbije se u startnoj postavi našao kao jedini bonus igrač, a Stanković je odlučio da ga baš stavi na poziciju desnog beka.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Eraković kraj desne aut-linije protiv Čukaričkog

To mesto u timu je najveći problem crveno-belih, pošto Gobeljić i Gajić nikako ne mogu da uđu u formu koja bi zadovoljila, kako upravu i stručni štab, tako i još strože i zahtevnije navijače Crvene zvezde.

Takođe, poziciju desnog beka bi eventualno mogao da pokrije i Miloš Degenek, ali bi na taj način Zvezda izgubila na sigurnosti u srcu odbrane.

Podsetimo, Stanković je ove sezone na tom mestu eksperimentisao i sa Akselom Bakajokom, dok je na pripremama i Slavoljub Srnić igrao desnog beka na jednom meču.

U sledećoj anketi možete glasati za najbolje rešenje na poziciji desnog beka.

Anketa

Što se Erakovića tiče, njemu je prirodna pozicija štoperska, ali je u nekoliko navrata (iako je dešnjak) menjao čak i Milana Rodića na poziciji levog beka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17