• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

12:28

Crvena zvezda odredila cene ulaznica za Ligu Evrope!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Crvena zvezda odredila cene ulaznica za Ligu Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se po peti put zaredom u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a ovog puta je to Liga Evrope

Crveno-beli su u plej-ofu za ulazak u grupun fazu savladali Kluž, a na žrebu u Istanbulu je određeno da budu u grupi F sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom.

Šampion Srbije će u prvom kolu, 16. septembra, dočekati Bragu, a onda slede gostovanja Ludogorecu i Midtjilandu.

Puleni Dejana Stankovića će ponovo domaćini biti 4. novembra kada na "Marakanu" stiže Midtjiland, dok tri nedelje kasnije u Beograd dolazi ekipa Ludogoreca. Crveno-beli će na kraju 9. decembra gostovanjem Bragi zatvoriti grupnu fazu.

Foto: Starsportphoto

Startna postava Crvene zvezde na meču sa Klužom u Rumuniji

Crvena zvezda je na klupskom sajtu objavila cene ulaznica za mečeve u Ligi Evrope, kao i proceduru oko kupovine.

Onlajn prodaja za vlasnike sezonskih karata kreće u petak, 3. septembra i traje do utorka 7. septembra, gde oni imaju prava da otkupe svoje mesto sa 30% nižom cenom paketa.

Prodaja na blagajnama za vlasnike sezonskih karata je 6. i 7. septembra i oni takođe mogu da otkupe svoje mesto sa 30% nižom cenom paketa.

Prodaja onlajn i na blagajnama samo za članove kluba zakazana je za 8, 9. i 10. septembar koji imaju prava da kupe dva paketa po punoj ceni, takođe tu i sezonci koji su automatski i članovi kluba mogu da kupe još dva paketa po punoj ceni.

Od 11. septembra kreće slobodna prodaja preostalih paketa onlajn i na blagajnama.

Cenovnik paketa za Ligu Evrope

Regularna cena

Sever/Jug - 3.500 dinara

Istok - 7.000

Zapad - 8.000

VIP Zapad - 15.000

VIP I/II - 30.000

VIP galerija - 40.000

Cena za vlasnike sezonskih ulaznica

Sever - 2.450 dinara

Istok - 4.900

Zapad - 5.600

VIP Zapad - 10.500

VIP I - 21.000

VIP gakerija - 28.000




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija