• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

26.10.2021

16:51

STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U SURDULICI! Tereni u Srbiji nisu za Superligu

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U SURDULICI! Tereni u Srbiji nisu za Superligu

Podeli vest

Iza nas je dobra utakmica protiv Radničkog iz Niša, možda je samo nedostajao neki gol više, a sada idemo u Surdulicu sa istim ciljem, da pobedimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Radnika

Zvezda u sredu od 17 sati gostuje u Surdulici u zaostalom meču petog kola Superlige.

- Očekujem da ovaj ciklus nedalja-sreda-nedelja i tri utakmice u nizu završimo pozitivno. Bio bih zadovoljan i sa pobedom od 1:0 - izjavio je Stanković za klupski sajt.

Zvezdin trener dodao je da ne razmuišlja previše o rekordima, odnosno o činjenici da u Surdulici ima priliku da 52. put ostane neporažen u prvenstvu, sruši rekord Slavoljuba Muslina i priđe na samo četiri utakmice Vladanu MIlojeviću.

- Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag sve je to sekundarno na osnovu završnog ucinka svakog od nas ko je bio, time se vodim - istakao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković sedi na klupi na "Marakani"

On je prokomentarisao i zdravstveno stanje Aleksandra Kataija i Milana Pavkova.

- Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi.

Crveno-bele sada čekaju četiri vezana gostovanja (Radnik, Radnički Kragujevac, Vojvodina, Mladost) u Superligi, a sa hladnijim vremenom dolaze i lošiji tereni u Srbiji.

To mi je mnogo što se ne ulaže u infrastrukturu. Da su barem tereni onako kako bi trebalo da izgledaju. Ima dosta lepih, a ima i dosta terena koji nisu za Superligu. Jednostavno može neko da se ljuti ili ne, ali se vidi da dosta, ne kažem ekipa, već terena ne zaslužuje prvu ligu. To isto može da bude jedan od faktora, ali naravno nema izgovora kako je nama, tako je i drugima. Znamo šta nam je činiti i idemo dalje - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija