• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

18:38

RADONJIĆ KRATAK I JASAN PRED DERBI! Hoću POBEDU i ništa drugo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ KRATAK I JASAN PRED DERBI! Hoću POBEDU i ništa drugo!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova dočekuju Megu u poslednjoj utakmici šestog kola ABA lige

Nema kraja gustom rasporedu Crvene zvezde! Četa Dejana Radonjića prethodne nedelje odigrala je četiri meča za šest dana, a već sutra će regionalni šampion ponovo na parket. 

Crveno-beli u poslednjoj utakmici šestog kola ABA lige dočekuju Megu u dvorani Aleksandar Nikolić, a trener Dejan Radonjić još uvek ne zna na koje igrače može da računa. 

- Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova - kratko je rekao Dejan Radonjić i iskoristio priliku da pozove navijače u što većem broju. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je u oktobru za 27 dana odigrala 11 utakmica, ali su crveno-beli upali u rezultatsku krizu i vezali četiri poraza u Evroligi. Ognjen Kuzmić nada se pobedi, ali upozorava na kvalitet rivala s kojim su crveno-beli prošle sezone igrali u finalu domaćeg prvenstva. 

- Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju - podvukao je Kuzmić. 

Ekipu Dejana Radonjića nakon Mege očekuje dva dana pauze, a u četvrtak je na programu novo kole Evrolige, u Beograd stiže Panatinaikos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija