• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2021

12:02

EUFORIJA SE NE STIŠAVA! Mitrović likuje posle najubedljivije Zvezdine pobede u istoriji Evrolige

Starsportphoto

Crvena zvezda

EUFORIJA SE NE STIŠAVA! Mitrović likuje posle najubedljivije Zvezdine pobede u istoriji Evrolige

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović bio je veoma zadovoljan posle pobede protiv Panatinaikosa u osmom kolu Evrolige

Crveno-beli su sinoć deklasirali su grčki tim sa 33 poena razlike (81:48), što je najubedljivija pobeda Zvezde u ovom takmičenju.

- Nisam znao za taj podatak. Da stavimo te neke tradicije na stranu, zaista naš dobar meč, posle dužeg vremena smo uspeli da pronađemo napadački ritam. Mnogo nam je olakšalo to, ali i dobra odbrana tokom čitavih 40 minuta, gde smo im praktično poene dozvoli našim greškama - rekao je Mitrović novinarima posle meča.

Foto: Starsportphoto

Luka Mitrović u sendviču između igrača Panatinaikosa

On je naglasio da je i svaki igrač dao doprinos da se tim vrati na pobednički kolosek.

- Bila nam je potrebna jedna ovakva utakmica da skinemo teret sa svojih leđa koji smo nosili prethodnih nekoliko nedalja. Četiri vezana poraza... Bilo je tu dobrih momenata i u tim porazima, falilo nam je pre svega protoka lopte, bili smo mnogo statični, predvidivi. lako je bilo braniti nas. Sada to nije bio slučaj. Pronazalili smo otvorene pozicije, šuteve, a i šutere, lopta je dobro išla. Iz toga je došao i veliki broj asistencija, Ne znam koliko smo trojki postigli, ali činilo mi se kao da smo dali 20 trojki, koliko smo postizali u svim prethodnim mečevima - rekao je Mitrović, koji je upitan i koliko bii bilo drugačije da je na meču sa Albom bila sinoćnja atmosfera i navijanje.

- Iskren da bude, nisam stekao utisak da je bila lošija atmosfera protiv Albe. Mi smo slabije igrali i to je usko povezano, naše izdanje na terenu i navijanje, treba i navijačima dati povoda za jače navijanje. To je jedini razlog, naša slabija igra - rekao je Mitrović.

Zvezda u nedelju gostuje zadru u sedmom kolu ABA lige od 18.45 sati.

- Nema mnogo vremena za pripremu, ni za padanje u trans. Čeka nas teško gostovanje u Zadru, idemo kao favoriti i idemo da to i opravdamo - zaključio je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija