• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

09:39

ZVEZDA U ŠPANIJI ZA ŠESTU POBEDU U NIZU! Crveno-beli nakon derbija gostuju ekipi Baskonije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA U ŠPANIJI ZA ŠESTU POBEDU U NIZU! Crveno-beli nakon derbija gostuju ekipi Baskonije!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde večeras (20.30, Sport klub 1) gostuju u Vitoriji ekipi Baskonije u okviru 10. kola Evrolige

Crveno-beli su u Španiju otputovali juče, samo dan nakon što su u nedelju sa ubedljivih 71:56 savladali Partizan u prvom ovosezonskom derbiju.

Ekipa Dejana Radonjića podigla je formu i ima pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. S druge strane, Baskonija je zbog sedam poraza na prethodnih osam mečeva juče smenila crnogorskog trenera Duška Ivanovića, a na tom mestu će ga zameniti hrvatski stručnjak Neven Spahija.

Zvezdin bek Nikola Ivanović kaže da bi pobeda u Vitoriji mnogo značila crveno-belima.

- Nerealno izgleda da već danas igramo protiv Baskonije. To je ritam na koji moramo da se naviknemo i da se prebacimo na to da igramo na svaka dva dana. Moramo da budemo svesni koliko nam može značiti ta pobeda. Treba da odigramo kao protiv Partizana - poručuje Ivanović.

Nakon utakmice u Vitoriji košarkaši Zvezde putuju u Madrid, gde ih već u četvrtak (20.45, Sport klub 1) čeka meč protiv Real Madrida u 11. kolu Evrolige.


EVROLIGA

10. kolo

Utorak

Žalgiris - Panatinaikos 19.00
Asvel - Real M. 20.00
Baskonija - Crvena zvezda 20.30
Bajern - Fenerbahče 20.30

Sreda

Zenit - Alba 17.00
Uniks - Armani 18.00
Efes - Olimpijakos 18.30
Makabi TA - Monako 20.05
Barselona - CSKA 21.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija