• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

07:16

U ZVEZDI SE RAČUNAJU REZULTATI KOJI DOLAZE, MI IDEMO DALJE! Mijailović SLAVI plasman u OSMINU FINALA, ali poziva na oprez!

Crvena zvezda

U ZVEZDI SE RAČUNAJU REZULTATI KOJI DOLAZE, MI IDEMO DALJE! Mijailović SLAVI plasman u OSMINU FINALA, ali poziva na oprez!

Podeli vest

Predsednik kluba Crvena Zvezda Svetozar Mijajlović zadovoljan je plasmanom među 16 najboljih ekipa u Ligi Evrope

Euforija se ne stišava! Crvena zvezda napravila je najveći uspeh srpskog klupskog fudbala još od Barija i izborila mesto u osmini finala Lige Evrope, a tu ne mora da bude kraj! 

Crveno-beli čekaju jednu od osam ekipa koje će kroz baraž proći u narednu rundu takmičenja, a među potencijalnim rivalima su Barselon, Borusija Dortmund, Zenit, Šerif...

Predsednik kluba Svetozar Mijailović nije mogao da sakrije oduševljenje zbog ogromnog uspeha crveno-belih na međunarodnoj sceni. 

- Rezultat je izvanredan, mislim da je ovaj tim priredio svojevrsni omaž timu iz devedeset prve koji je, gotovo, na današnji dan, kad se utakmica odigrala osvojio svetsku titulu. Može se uporediti prvo sa tim rezultatom, ali što je najbitnije sve rejting našeg kluba je postavljen tako visoko da je na ovaj način obezbeđen jedna perspektiva i drugim timovima koji će ovaj naš tim naslediti u takmičenju. Ostaje nam samo kao jedna polazna tačka za nastavak takmičarske godine. Crvenoj zvezdi rezultati se priznaju oni koji dolaze, a ovi koji su postignuti služe samo kao oslonac ili isparak... Inspiracija svima da postižu te bolje rezultate što klub zahteva. Odajem priznanje igračima, stručnom štabu, upravi kluba koja je u zaista teškom vremenu smogla mogućnosti da ispuni sve one uslove koji su potrebni da se postigne ovakav rezultat - rekao je Mijailović pred povratak iz Portugala. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je dobrano zaradila plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope, a posebno sa prvog mesta i direktnim odlaskom u osminu finala gde ih čeka paklen posao. 

- Pa, finansije su ključ svega, ali nisu u ovom. Trenutno nisu one toliko značajne da bi mogle rešiti sve ono što nas očekuje i sve ono što nam treba u onom narednom periodu. Uslovi u kojima sada igramo su drastično pogoršani jer niti imamo prihoda od ulaznica, a i drugi prihodi su po tom osnovu izostali, ali ih svakako to je značajna inekcija za finansije kluba. Tek očekujemo od sportskog rezultata veću valorizaciju u finansijskom smislu. Ekipe sa kojima će se Crvena zvezda susresti su za respekt. Govorim u sebi ne razmišljamo o žrebu, gledamo prvu ovu utakmicu koja nas u ponedeljak čeka i to je najvažnija utakmica koju Zvezda mora da igra - dodao je predsednik crveno-belih. 

Za kraj, Mijailović je pričao o simbolici godine u kojoj se sve lepo desilo Crvenoj zvezdi. 

- Da se završi ova takmičarska sezona za ovu godinu.- Ako pogledamo 2021. godinu ona je nekako sva obeležena rekordima ovoga tima i kluba u celini i nekako ta jedinica na kraju perioda ostaje neka Zvezdina oznaka i značaj. Devedeset prva svetska i evropska titula i ova dvadeset prva osmina finala liga Evrope - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija