• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

16:36

TRESE SE MARAKANA! Zvezda NACILJANA KAPITALNO pojačanje! Crveno-beli žele REPREZENTATIVCA GANE!

Crvena zvezda

TRESE SE MARAKANA! Zvezda NACILJANA KAPITALNO pojačanje! Crveno-beli žele REPREZENTATIVCA GANE!

Podeli vest

Vezista Šerifa Edmund Ado velika je želja Crvene zvezde

Šuška se nedeljama da Crvena zvezda sprema "napad" na štopera Šerifa Danila Arboledu, ali bi iz Turaspola ka Beogradu mogao da krene još jedan internacionalac - Edmund Ado. 

Kako prenosi "Mozzart sport", na Marakani su ozbiljno zagrizli za reprezentativca Gane koji je upravu crveno-belih oduševio još letos u dvomeču Šerifa i Zvezde. Beogrdaski velikan spreman je da isplati Moldavcima koliko god je potrebno, a očekuje se da bi Šerif za Adovu slobodu tražio 1.000.000 evra. 

Mladi Afrikanac ima 21 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog. Letos je došao u Šerif za 300.000 evra iz slovačke Senice u koju je stigao kao 18-godišnjak iz Gane i proveo u njoj tri sezone. Crveno-belima fali takav profil igrača, Seku Sanogo je već u poznim godinama, a sve je izvesnije da će Njegoš Petrović u Almeriju. 

Ado je ove sezone bio starter na svim utakmicama u Ligi šampiona, a krasi ga izrazita brzina, snaga i odličan pas. Ono što je bitno, jača strana mu je igra na svojoj polovini i nema sumnje da bi se odlično uklopio i sa Gelorom Kangom, a po potrebi i sa Seku Sanogom. 

Veliku stvar za Zvezdu predstavlja činjenica da samo Seku Sanogo i novajlija Ohi Omoižuanfo popunjavaju mesto stranca, Loi Dioni i Aksel Bakajoko su na izlaznim vratima, dok je situacija sa Filipom Falkom pod znakom pitanja. 

Pored Adoa i Arbolede, Zvezda želi još jednog stranca, a to je Falaj Sako iz Vitorije Gimaraeš koji bi crveno-belima doneo kvalitet po boku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 2 godine

Nije mi jasno zato po svaku cenu mora da se kupuje neki strani igrač kad može neko iz omadinca ili recimo iz filijale Grafičar da se dovede igrač koji u najgorem slučaju može da odigra isto kao skupi stranac a može kasnije da se lepo proda ako se dobro pokaže... To Zvezdi treba jer tako će što pre da vrati dugove ovako će samo da ih produbljuje...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija