• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

17:50

DEJAN STANKOVIĆ PRED ČUKARIČKI:  Vreme je da Ohi i Pavkov postignu gol!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ PRED ČUKARIČKI: Vreme je da Ohi i Pavkov postignu gol!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju 3. kolo plej-ofa Superlige protiv Čukaričkog (Sreda 18.30)

Strateg Crvene zvezde Dejan Stanković tvrdi da je svaka utakmica priča za sebe, ali da je cilj njegovog tima jasan.

- Svaka utakmica je priča za sebe i uz takav pristup dočekujemo Čukarički. Kada se jedna utakmica završi - odmaramo i spremamo se za narednu, a ciljevi su jasni. Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi, iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi sutra i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umeju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe.

Stanković je otkrio da je svojim fudbalerima dao slobodan dan za Vaskrs i da je ceo tim potpuno spreman za meč protiv Čukaričkog.

- Dragović je jednom prilikom rekao da su u timu Zvezde svi heroji i da utakmica uvek izbaci posebnog. Ivanić je to bio protiv TSC-a, a nema razloga da to ne bude neko drugi. Dobro smo radili ove nedelje, za Uskrs bili slobodni i vreme proveli za porodicama, tako da smo se oporavili za naredni meč u svakom smislu. Vreme je da Ohi i Pavkov postignu gol, ali važno je da i ako to ne učine, doprinesu tome da to nekom drugom pođe za nogom - rekao je Stanković.

Progovorio je i ostatku tima.

- Oni odvlače pažnju štopera, vezuju ih za sebe i ostavljaju prostor Kataiju, Ivaniću i Benu da deluju. Nadam se da će početi da postižu golove, ali bitno mi je šta pružaju na terenu tokom 90 minuta. Posle kad se otvori i kad krenu golovi, nadam se da neće stati. Kada je reč o Gajiću, on već dve i po godine od kada sam ja u klubu igra dobro. Svaki put i kada je počinjao i kada nije, njegov odnos ka obavezama je bio izvanredan. Nisam iznenađen što igra dobro, svakako da kada neko oseti konkurenciju gleda da bude što bolji, a nama odgovara da imamo dva desna beka.

Ipak, Deki nije želeo o detaljima pripreme meča sa Čukaričkim.

- Spremili smo se dobro, ali ne bih o detaljima. Koliko će Endiaje nedostajati Čukaričkom je najbolje da pitate njih, ali svakako je reč o jednom od najbržih fudbalera u Superligi. Spušta odbranu, traži loptu iza leđa... Svakako, mi smo spremni da i kada neko ima brza krila, to branimo što je bolje moguće ili da jednostavno usmerimo ekipu da napada na drugoj strani terena - rekao je za kraj Dejan Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija