• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

21:29

STANKOVIĆ LJUT POSLE REMIJA: Zvezdini napadači onakve prilike MORAJU da reše!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ LJUT POSLE REMIJA: Zvezdini napadači onakve prilike MORAJU da reše!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u Stožicama protiv ekipe Domžala 1:1 (0:1) u pripremnoj utakmici, a Dejan Stanković imaće dosta toga da kaže svojim pulenima

- Meč smo počeli sa par šansi. Jednostavno Zvezdini napadači onakve prilike moraju da rešavaju. Videli ste kasnije da smo Rišaira Živkovića koristili na poziciji devet. To je naša adaptacija. Preguraćemo sve ovo, prinudno je zaigrao na tom mestu. Ali jasno je da nam je potreban egzekutor- rekao je u izjavi za TV Arena Dejan Stanković nakon utakmice sa Slovencima.

Foto: printscreen

 

Opšte je mišljenje da je morala Crvena zvezda u pojedinim trenucima da izgleda čvrće i agresivnije. Prvi put su kao tandem zaigrali Kangva i Kanga.

- Naišli smo na otpor i postavu koja se kasnije spustila u niski blok. Tako nešto nas očekuje i u prvenstvu. Moraćemo da budemo fizički spremni, agresivni i jaki. Videli ste kako smo primili pogodak. Bili smo dosta ležerni. Ne znam da li je bilo faul ili nije. Ali može sudija da pogreši u Evropi, da pusti duel. Ne smeju da nam se dešavaju ležerne situacije. Posebno što smo imali situaciju dva na dva- istakao je Stanković


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

STANKOVIĆ ZAGRMEO POSLE REMIJA ??????????? To je tim za Srbiju, dalje NE

Rale

pre 1 godinu

Po meni, za neefikasnost napadača treneri su glavni krivci. To se ustanoviti na treninzima i uz određene vežbe otkloniti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija