• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Fk Crvena zvezda

29.06.2022

16:16

ZVEZDA DOBILA POJAČANJA U SLOVENIJI! Priključila se četiri reprezentativca!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA POJAČANJA U SLOVENIJI! Priključila se četiri reprezentativca!

Podeli vest

Momci koji su nosili dres reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu do 19 godina, a koji su prvotimci Crvene zvezde - Nemanja Motika, Nikola Stanković, Nikola Knežević i Stefan Leković, priključili su se ekipi u Sloveniji

Nemanja Motika, je dobro poznato lice za sve zvezdaše. Krilni napadač koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Bajerna i nagovestio da poseduje ogroman potencijal veruje da njegovo vreme tek doalzi.
 

- Mogli smo i bolje da prođemo na Evropskom prvenstvu, ali falilo nam je malo sreće. Ipak, to je veliko iskustvo iz kog možemo mnogo da naučimo. Stigli smo u Sloveniju i daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu, te da na kraju ljudi iz kluba budu zadovoljni. Naravno, vidim se u prvom timu i nadam se minutaži kako bih skupio što više iskustva i mogao još da doprinosim rezultatima prvog tima. Daću sve od sebe, nadam se da ćemo svi zajedno uraditi velike stvari i da ćemo ponovo osvojiti duplu krunu - rekao je Motika.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Motika

 
Nikola Stanković veznjak rođen 2003.godine kao i Motika, je takođe osetio barut seniorskog tima Crvene zvezde u polusezoni koja je za nama. Upisao je prve minute, prve golove, a sada je vreme za iskorak.
 
- Kada je reč o Evropskom prvenstvu, mislim da je fantastičan osećaj biti među osam ekipa na Starom kontinentu. Zadovoljan sam i ponosan na saigrače što smo stigli dotle, jer je iskustvo koje smo skupili neprocenjivo. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, meni su ovo četvrte pripreme, tako da sam dobro upoznat sa svim što nas očekuje. Poznajem dobro stručni štab i saigrače, i želim da se što bolje spremim i da pokušam da doprinesem rešavanju izazova koji nas očekuju. Nadam se da ćemo ponovo ući u grupnu fazu nekog UEFA takmičenja, kao i da ćemo odbraniti duplu krunu. U Zvezdi su uvek velika očekivanja, a lično se nadam da ću ostati u prvom timu - podvukao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Nikola Stanković


 Nikola Knežević, ofanizivac je prethodnu polusezonu proveo u Grafičaru gde je pružao fenomenalane partije, a to nije prošlo nezapaženo kod našeg stručnog štaba koji su talentovanog veznog fudbalera pozvali na pripreme. 
 
- Zadovoljan sam i ponosan na saigrače kada je reč o reprezentaciji, jer nije mala stvar ući među osam najboljih ekipa u Evropi. Koliko god da smo nezadovoljni što nismo ušli u polufinale, mislim da je ostvaren veliki uspeh. Kada je reč o Zvezdi, svi ovde imamo najveći motiv da ostavimo najbolji utisak i nadam se da će tako biti na kraju. San svakog od nas je da bude deo prvog tima Crvene zvezde, ali videćemo kakav je plan stručnog štaba. I u slučaju da ne budem uz ekipu, nadam se duploj kruni naredne sezone, kao i tome da ostavimo dobar trag u Evropi - zaključio je Knežević. 

Foto: printscreen

Nikola Knežević


Stefan Leković  je najmlađi akter od svih igrača Crvene zvezde koji su stigli u Sloveniju sa reprezentativnih obaveza, rođen je 2004.godine . Iako po uzrastu još uvek može da igra za omladince, u prethodnih šest meseci noseći dres Grafičara profilisao se kao jedan od najboljih štopera Prve lige Srbije.

Foto: Starsportphoto

Stefan Leković


 
- Nosim lepe utiske iz reprezentacije, jer nije mala stvar igrati Evropsko prvenstvo sa 18 godina. Nismo prošli tamo kako smo želeli, ali opet, uspeh je i što smo se plasirali među osam najboljih ekipa u Evropi. Očekujem da će ove pripreme biti lepo iskustvo za sve nas. Imali smo oporavak, ali i trenirali intentzivno sa ekipom. Uklapamo se i nadam se da ćemo se pokazati u što boljem svetlu. Cilj je da odbranimo duplu krunu, a videćemo ko će ostati sa prvim timom, iako svi imamo tu želju i vidimo svoju budućnost u Crvenoj zvezdi -
istakao je Leković. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17