• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

22:10

KIŠA EMOCIJA NA RASTANKU! Evo kako se LJUBIMAC Delija OPROSTIO od Zvezde!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KIŠA EMOCIJA NA RASTANKU! Evo kako se LJUBIMAC Delija OPROSTIO od Zvezde!

Podeli vest

Novi igrač moskovskog CSKA Dejan Davidovac oprostio se biranim rečima od crveno-belih

Godinama je Dejan Davidovac bio Zvezdin "junak iz senke", dok je u finalu ABA lige dao značajan doprinos odbrani titule i trijumfa u finalnoj seriji protiv Partizana.

On je na Mali Kalemegdan došao posle pozajmica u FMP-u i malo po malo je gradio svoj status u ekipi. Iako je primarna pozicija bila "trojka", umeo je da bude i organizator igre, ali i da pokrijve sve pozicije u reketu kada se to od njega tražilo.

Ubrzo je postao ljubimac Delija, što se izborio igrama i borbenošću za crveno-beli dres. Nisu samo navijači njega voleli, jer je ljubav ubrzo postala obostrana, pa je i Dejan zavoleo Zvezdine fanove, što je i otkrio u oproštajnoj poruci.

- Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak... Nisam siguran da li imam dovoljno reči, ni da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo. Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspoemene koje će ostati do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali i najveće hvala navijačima koji su mi ulepšali boravak u Zvezdi - napisao je Davidovac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Davidovac (@dekideki7)

Podsetimo, Dejan Davidovac je potpisao ugovor sa Armejcima, dok su Zvezdu napustili još i Ostin Holins koji je prešao u Makabi, odnosno, Ognjen Kuzmić novi član FMP Železnika.

Tokom dana je stigla i potvrda da će trener Dejan Radonjić od naredne sezone sedeti na klupi grčkog Panatinaikosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija