• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

10:53

ZVEZDA MOŽE DA POBEGNE PARTIZANU! Crveno-beli čekaju Kolubaru pred Delijama!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE DA POBEGNE PARTIZANU! Crveno-beli čekaju Kolubaru pred Delijama!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras Kolubaru (20.00, Arena 1)u utakmici drugog kola Superlige i imaju priliku da već na startu sezone "pobegnu" večitom rivalu Partizanu.

Partizan je  uz mnogo bure, izbegao poraz od Radničkog u Nišu (3:3), pa će petostruki uzastopni šampion pobedom imati priliku da stekne dva boda prednosti, na početku trke, koja sem titule donosi i direktan plasman u Ligu šampiona.

Zvezda može da pobegne Partizanu

Minule sezone su crveno-beli dva puta ubedljivo slavili protiv popularnih "rudara" (7:1 i 3:0), koji su u prvoj rundi remizirali sa Radničkim iz Kragujevca (1:1).


- Svaka utakmica je priča za sebe. Kolubara nije ista kao prošle sezone, a nismo ni mi. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za ovaj duel i naš cilj je jasan. Dva meča kod kuće na otvaranju prvenstva moraju da se obeleže sa maksimalnim brojem bodova. Ka tome težimo - jasan je Stanković.

Foto: Starsportphoto©

 



On dodaje da izuzetno poštuje protivnika koji je promenio tim tokom pauze i na klupu vratio iskusnog trenera Dejana Đurđevića.

- Lazarevčani su pružili korektnu partiju protiv Radničkog, ali siguran sam da mogu još bolje. Drugačije igraju na strani, malo defanzivnije. Imaju jasnu ideju i plan, a kolega Đurđević je poznat kao takmičar i motivator. Očekujem da nam Kolubara pruži jak otpor, ali i da mi nađemo rešenje za to.
 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Navijači Zvezde će biti uz crveno-bele, poslali su poruku pred meč na Marakani

- Želimo ove godine da svaka utakmica bude posećena bar kao prvo kolo, jer Zvezdi je potrebna podrška za svaki bod, gol, pa i gol razliku ove sezone, kako bismo došli do cilja, a to je direktan ulazak u Ligu šampiona. Davno smo promovisali slogan - Gledam Zvezdu, a ne njene protivnike -  navodi se u saopštenju navijača Zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija