• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

11:02

STANKOVIĆ NE DA NA NJEGA! On kod mene ima DVA ŽIVOTA!  Kada neko nešto kaže protiv njega, TO ME OZBILJNO VREĐA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NE DA NA NJEGA! On kod mene ima DVA ŽIVOTA! Kada neko nešto kaže protiv njega, TO ME OZBILJNO VREĐA!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai u Jerevanu je promašio penal, a nije bio na svom nivou ni u subotu veče na Marakani protiv Voždovca. Ipak, Dejan Stanković nema sumnju da će već u Izraelu Zvezdin Magiko biti sposoban da se vrati na sebi svojstven način

Dejan Stanković se posle duela sa Voždovcem dotakao Kataija koji je ostao bez gola i asistencije u prethodna dva meča.

Foto: Starsportphoto

 

- Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Ja Saleta volim, obožavam ga. Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života! Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija.... Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću - Kad neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života- objasnio je Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Iako Zvezdin trener ne komentariše mnogo aktivnosti kluba u prelaznom roku dok posao i zvanično ne bude gotov, napravio je izuzetak  i prokomentarisao Edmunda Ada!

- Nezahvalno mi je da komentarišem igrače koji nisu u Crvenoj zvezdi, a u svlačionici imam 27 ili 28 momaka koje neizmerno poštujem. E sad, ako klub radi na tom polju, a znam da radi. Znate i sami da već dugo pričamo o Adu, i vama sam govorimo o njemu. Ima tome godinu dana. Pričali smo i prošlog leta i prošle zime... Ne bih da komentarišem dok ne zaduži opremu. Jeste dobar profil igrača koji igra ispred odbrane - poručio je Dejan Stanković


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija