• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

11:03 >> 11:29

STANKOVIĆ NIJE NASEO NA PROVOKACIJE IZRAELACA: Pa, Zvezda je veći tim! Neka "Marakana" izjednači, a mi ćemo se truditi da pobedimo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NIJE NASEO NA PROVOKACIJE IZRAELACA: Pa, Zvezda je veći tim! Neka "Marakana" izjednači, a mi ćemo se truditi da pobedimo!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak, 23. avgusta, od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Makabi iz Haife u okviru revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona, a tim povodom na konferenciji za medije govorili su Dejan Stanković i Aleksandar Katai

Izraelce će dočekati puna "Marakana", a navijači su i te kako prepoznali važnost meča!

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

UŽIVO:

Foto: Starsportphoto

 

Kakva je atmosfera među igračima?

- Mnogo nam je drago! Lepše je igrati pred punim stadionom nego pred 10.000 ljudi! Navijanje će biti fenomenalno! Mi želimo da svaka bude ovakva... - rekao je Aleksandar Katai.

Zdravstveni bilten?

- Za sada je ok! Nadam se da neće biti neprijatnih iznenađenja - poručio je Dejan Stanković!

O koreografiji?

- Nadam se da ćemo uspeti da obojimo stadion po planu!

Foto: Starsportphoto

 

Koliko bi značilo da ne igra Frenci Pijero, koji je dao dva gola u Haifi!?

- Igraće on sigurno! Znam da će igrati!

Stankoviću je postavljeno pitanje da li su Izralci malo pokušali da ga isprovociraju kada su ga pitali hoće li biti katastrofa za Zvezdu ako izgubi i na taj način pokušali da stvore pritisak:

- Ne znam na koju kartu igraju, Crvena zvezda je veća od Haife za dva pedlja. Ja sam miran i bavim se fudbalom! Niko nije pomenuo da smo mi ušli u grupnu fazu Lige Evrope! Ja mogu samo da budem srećan što posle 20 i nešto godina opet imam priliku da igram sa Crvenom zvedom ovakvu utakmicu! Jedna utakmica će doneti mnogo toga! Osećam pažnju, ovo je mesto gde treba Crvena zvezda da bude i sve ćemo uraditi da Zvezda igra ponovo Ligu šampiona! U svaku utakmicu ulazim ubeđeno da ću pobediti! Imamo sve karte u svojim rukama!

Upitan je Katai očekuje li da mu Pešić vrati loptu nekom aistenicjom?

- Samo da pređe liniju - pa kako god - kroz osmeh je rekao Katai! Idealno je da brzo postignemo gol!

Katai je otkrio kako se oseća, pošto nije u prepoznatljivoj formi.

- Ne ide sve po planu, izuev ove utakmice je bilo idealno! Moja igra nije toliko bitna, jer su rezultati tu, a nadam se da ću sutra biti stari Katai! Znači nam Bukari, zatvarali su našu levu stranu, ali po desnoj smo opasni...

Da li vas je Makabi iznenadio?

- Sutra je lep dan za celu zvezdašku javnost! Mogli smo bolje. Mi smo protiv Pjunika dobili nepotrebne kartone, a portiv Makabija skoro nijedan! Nismo imali tu agresivnost, nisu imali neke šanse, a dosta je bilo naše nepažnje kod primljenih golova. Nisu nas iznenadili sa postavkom i odabilom, imaju samo jednu ili dve zamene! Imaju 13 igrača koji mogu da počnu utakmicu i mislim da nas neće iznenaditi. Menjaju tokom utakmice kao i mi - rekao je trener Crvene zvezde!

Koliko puna Marakana može da opusti igrače, ili da se nekima odseku noge?

- Aktuealn je rezultat! Da smo došli sa 2:2 možda bi i bilo nesvesnog opuštanja, sada samo treba da se nađe ravnoteža između napada i odbrane - poručio je Stanković!

- Mislim da je naš stadion uvek samo prednost! Niko se neće uplašiti pred našim navijačima, a ostalo je na nama- rekao je Aleksandar Katai!

Foto: Starsportphoto

 

Prvo pitanja postavljaju novinari iz Izraela Dejanu Stankoviću...

Da li je u slučaju da se izgubi utakmica katastrofa za klub?

- Igraće se fudbal i dalje, sigurno neće stati ni za nas ni za njih! U prednosti su za taj gol! Pokazali smo mane tamo, ali ćemo vrline ovde! Na klubu je da odluči da li će biti katastrofa ili Zvezda ide dobrim putem!

- Svaki rezultat je u igr! Ako dođe do penala, ne igra faktor navijača, nego faktor igrača ko je mirniji, staloženiji.. ali dug je put do toga!

- Svaka utakmica je utakmica za sebe i svaki stadion je stadion za sebe, ali obožavamo da igramo na Marakani! I prošle godine smo igrali protiv jakih timova, pričali smo da se možda te ekipe neće uplašiti! Ipak, siguran sam da će naš stadion poslati bolje igrače na teren! Neka Marakana izjednači, a mi ćemo se truditi da pobedimo! 

- Sada poznajemo bolje ekipu Makabija, a teren je jedino merilo gde možeš da prepoznaš vrline i male! Dobra ekipa, koja nam je stvorila mnogo problema! Siguran sam da će utakmica biti drugačija nego u Haifi i optimista sam, realni optimista- rekao je Dejan Stanković!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

50000 DUŠA I GOL DVA U RANOJ FAZI UTAKMICE I ONI ĆE NESTATI SA TERENA. ZVEZDA!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija