• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2022

21:00

MILOJEVIĆ IZABRAO TIM ZA MONAKO! Zvezda BEZ IVANIĆA na evropskoj PREMIJERI!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ IZABRAO TIM ZA MONAKO! Zvezda BEZ IVANIĆA na evropskoj PREMIJERI!?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvratk od 21 čas na Marakani dočekuju Monako u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope

Dva vezana remija za Crvenu zvezdu otvorila su brojna pitanja na Marakani, ali vremena za tugovanje i paniku nema. Srpski šampion već sutra od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje francuski Monako u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a trener crveno-belih Miloš Milojević ima pakleno težak zadatak da ekipu oporavi posle kiksa sa TSC-om u nedelju. 

Bilo je jasno na konferenciji za medije Miloša Milojevića da je talentovani stručnjak prostudirao igru Monaka, uvideo mane i vrline sutrašnjeg protivnika, te da će to pokušati da na najbolji mogući način implementira na teren. Biće Milojević lišen pomoći Mirka Ivanića što u startnih 11 "gura" Kingsa Kangvu, a izvesno je i da se crveno-beli vraćaju starom sistemu 4-3-3. 

Protiv TSC-a je Crvena zvezda igrala sa trojicom u poslednjoj liniji, to nije loše funkcionisalo, ali je pravo pitanje da li će Milojević protiv Monaka biti raspoložen za eksprimente. Ono što se više očekuje je formacija sa četvoricom defanzivaca, a bedem ispred gola Milana Borjana bi trebali da čine Milan Rodić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Strahinja Eraković. Ponovo će Čupa igrati kao "desni bek" što se velikoj većini navijača ne dopada, ali u ovom trenutku Zvezda od bekova ima samo Marka Gobeljića. 

Foto: FK Crvena zvezda

Od dolaska ili povratka Milojevića na klupu Zvezde svoje mesto u prvom timu ponovo je pronašao Seku Sanogo. Stameni vezista iz Obale Slonovače je u derbiju pokazao koliko veliki uticaj može da ima na igru crveno-belih i očekuje se da sutra bude spona između odbrane i sredine terena, te osigurač u slučaju da Monako otvori brzu kontru. Upravo je o tranziciji Milojević i najviše pričao kada je hvalio sutrašnjeg rivala. 

Vezni tandem će, gotovo izvesno, činiti Kigns Kangva i Gelor Kanga. Po levom boku će dejstvovati Aleksandar Katai, desno će biti Osman Bukari, a napad crveno-belij će predvoditi Aleksandar Pešić. 

Potencijalni sastav Crvene zvezde - Borjan - Rodić, Dragović, Milunović, Eraković - Sanogo, Kanga, Kangva - Bukari, Katai - Pešić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Rece trener sledivsi svog Direktora ne treba im desni bek jer ga imaju. A on se zove Gobeljic. I sad igramo i bez Gobeljica (uzgred on nam i ne treba) i bez desnog beka. Tubje kao Erakovic desni bek ali on to ne igra ni kada mu se kaze, on po intuiciji ulazi u sredinu i ispada da igramo sa tri zadnja (Milunovic, Dragovic i Erakovic) tako da Erakovic kao bek ne predje centar tri puta za vreme utakmice a i kad predje bolje da nije. Nije decko kriv, bolje da su ga prodali i kupili par dobrih bekova i mozda jednog napadaca. Ne znam ko im uvali ovog kosarkasa da igra napadaca

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17