• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2022

17:42

NAVIJAČI ZVEZDE SU LUDI, JEDVA ČEKAM DA ZAIGRAM ZA NJIH! Vildoza spreman za DEBI u crveno-belom!

kkcrvenazvezda

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE SU LUDI, JEDVA ČEKAM DA ZAIGRAM ZA NJIH! Vildoza spreman za DEBI u crveno-belom!

Podeli vest

Argentinski košarkaš Luka Vildoza putuje sa Crvenom zvezdom na duplo kolo Evrolige u Španiju iako se tek nedavno priključio novim saigračima

Nema dileme - Luka Vildoza je novi košarkaš Crvene zvezde i nikakvi administrativni problemi više ne postoje. Argentinac se priključio ekipi, a danas je sa crveno-belima krenuo put Španije gde ih očekuje duplo kolo Evrolige

- Uzbuđen sam, momci su sjajni. Tu sam da ih podržim i pridružim im se, pa da vidimo šta možemo da napravimo. Jaka je konkurencija, Nemanja Nedović je povređen, ali uskoro se vraća. Kada budemo kompletni, videćemo koliko možemo. Mislim da sa svima možemo da se nosimo i jedva čekam da zaigramo zajedno - rekao je Vildoza. 

Argentinac bi u dresu Crvene zvezde mogao da debituje protiv kluba u kom je izgradio svoje ime. Srpski velikan u sredu gostuje Baskoniji u trećem kolu Evrolige, a Vildoza je krenuo sa ekipom put Vitorije. 

- Čudno je bilo videti skauting Baskonije, ali sada sam ovde i razmišljam samo o Crvenoj zvezdi, mojim saigračima i dobijanju utakmica. Cenim sve što je Baskonija uradila za mene tokom karijere, ali sada ovde igram košarku - istakao je Argentinac. 

Foto: USA Today

Trener crveno-belih Vladimir Jovanović odmah je stavio do znanja Vidlozi šta se od njega očekuje u Zvezdi, ali Argentinac ističe da će mu biti potrebno vreme da pokaže svoj put potencijal. 

- Od mene očekuje da budem prvi plejmejker, da uključim saigrače u igru i učinim ih srećnim. Ipak, ne možemo više da znamo dok ne zaigram. Znam šta navijači očekuju od nas, i srećan sam. Osećam se sjajno. Radio sam određene setove, bio u teretani i pratio kako se razvija situacija. Biće teško, moram da popravim tajming, namestim šut. Mislim da mogu da budem lider. Napredovao sam u SAD. Nisam još dobio priliku da se pokažem, moram da se naviknem na loptu i teren. Videćemo - dodao je plej Crvene zvezde. 

Srpska javnost Vildozu pamti po sjajnoj partiji u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini kada je predvodio Argentinu do pobede nad Orlovima. Kasnije su Gaučosi osvojili srebrnu medalju pošto je Španija bila bolja u finalu. 

- Nije mi to palo na pamet. Dobili smo ih, bila je to sjajna i velika utakmica, ali je sada iza nas. Znam da su srpski navijači i navijači Crvene zvezde pomalo ludi, ali jedva čekam da igram pred njima - podvukao je Vildoza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija