• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

14:35

ŽIVIMO ZA MEČ SA MONAKOM! Bukari: Znamo koji je ulog, borićemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka da učinimo zvezdaše ponosnim!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ŽIVIMO ZA MEČ SA MONAKOM! Bukari: Znamo koji je ulog, borićemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka da učinimo zvezdaše ponosnim!

Podeli vest

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 minuta očekuje utakmica šestog kola grupne faze Lige Evrope (RTS 1, Arena 1)

Izabranici trenera Miloša Milojevića će na gostovanju Monaku imati priliku da obezbede nastavak takmičenja u Evropi, a optimističan pred duel u Monte Karlu je vezni fudbaler našeg tima Osman Bukari.

Zvezda ne može do prve pozicije, a da bi osvojila drugo mesto i izborila plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, potrebna joj je pre svega pobeda nad "kneževima". Osim toga, neophodno je i da joj rezultat meča Trabzon-Ferencvaroš ide naruku.

Zvezda može do evropskog proleća i kao trećeplasirana u grupi i tad bi se preselila u Ligu konferencija, ali takođe će zavisiti od ishoda drugog meča u grupi. Prvak Srbije dalje može da prođe čak i u slučaju poraza, ali se takva mogućnost meri promilima (pogledajte okvir).

- Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vredno smo se pripremali i znamo da ćemo imati naše šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice. Ostaje žal za neiskorišćenim šansama u prvom meču, ali vredno smo radili od tada i sigurni smo da će se naš trud isplatiti- istakao je Osman Bukari. 

Foto: Starsportphoto

 


 
Očekuje se da će crveno-beli imati veliku podršku navijača protiv Monaka. 
 
- Odlično se osećamo i trenutno smo u rezultatskom naletu. Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim - zaključio je Bukari.

LIGA EVROPE

Grup H

6. kolo

Četvrtak, 3. novembar

Monako - Crvena zvezda 18.45
Trabzonspor - Ferencvaroš 18.45

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija