• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

16:43

REZULTAT NEĆE TRPETI ZBOG LEPOTE! Milojević ZAGRMEO pred prolećnu PREMIJERU!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

REZULTAT NEĆE TRPETI ZBOG LEPOTE! Milojević ZAGRMEO pred prolećnu PREMIJERU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova dočekuju Vojvodinu u prvom zvaničnom meču u 2023. godini

Pripreme su gotove, a sada sledi ono pravo. Fudbaleri Crvene zvezde će u derbiju prvog kola prolećnog dela Superlige Srbije dočekati Vojvodinu, a meč koji se sutra od 16 časova igra na Marakani biće u znaku Siniše MIhajlovića. Zbog toga, Miloš Milojević je uoči utakmice pozvao navijače da ispune najveći srpski stadion.

- Očekujem što više navijača na Marakani. Mislim da je dobra prilika zbog povoda u smislu meča posvećenom Siniši Mihajloviću, ali naravno i zbog otvaranja sezone da ih bude što više na tribinama. Igračima bi to izuzetno značilo, jer znamo koliku energiju nam daju navijači, i koliko je lakše igrati pred punim tribinama. Momci su korektno radili i zaslužuju podršku od prvog kola - počeo je svoje izlaganje Milojević. 

Ističe mladi trener da zna sastav koji će sutra nastupiti protiv Vojvodine. 

- Znali smo i posle priprema, a znamo i sada tim za Vojvodinu. Čekali smo samo da vidimo ko je koliko spreman, ali imamo luksuz u velikom igračkom fondu tako da možemo da korigujemo tim u odnosu na protivnika. Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas, jer rade veoma dobro. Imaju brzinu u četvorici, petorici ofanzivnih igrača koji se sjajno transformišu, a invidiualni kvaliteti Kabića i Čumića su neosporni. Tu je i Simić, naš bivši fudbaler, koji je izuzetno nezgodan, a ne treba zaboraviti ni trenera koji radi veoma dobar posao. Ono što nama treba je maksimalan nivo ozbiljnosti, jer je prvo kolo uvek teže iz perspektive toga da se dugo nije igrala takmičarska utakmica, ali mi kao Zvezda imamo pravo samo da pružimo maksimum i obradujemo navijače rezultatom i igrom - rekao je Miloš Milojević. 

Igrao je tokom priprema Aleksandar Katai i kao najistureniji igrač u Zvezdinom sistemu, ali Milojević ističe da će Magiko ponovo biti na svojoj prirodnoj poziciji. 

- Katai će igrati na svojoj poziciji, to je sigurno. Kvalitetan je igrač i ima još mnogo toga da pruži Zvezdi - jasan je trener Zvezde, a potom dodaje da je Dragović shvatio važnost. 

Foto: Starsportphoto

- Što se Dragovića tiče, on je igrač kog bi svaki trener poželeo - profesionalac i uzor svima u grupi. Shvatio je koliko nam je bitan i koliko su njegovi ljudski i fudbalski kvaliteti potrebni, te da Zvezda nema luksuz da ga se odrekne.

Ističe Milojević da je na slatkim mukama kada je ofanzivan deo tima u pitanju budući da su svi igrači odradili dobar posao na pripremama. 

- Teška je odluka, ali svaki ozbiljan tim ima konkurenciju na pozicijama. Imamo je i mi, a uz Ivanića, Bukarija, Mitrovića i Kataija, ne bih izostavio ni Mijatovića i Pruceva koji su dobro odradili prirpeme, tako da na tim pozicijama imamo šest, sedam veoma kvalitetnih igrača. Gledamo u odnosu na trenutnu formu, potrebe i malim delom u skladu sa protivnikom da izaberemo ko će igrati - smatra strateg crveno-belih. 

Za kraj, dotakao se Miloš Milojević i odrađenog posla u Antaliji. 

- Veoma smo zadovoljni čitavim pripremnim ciklusom, jer smo ostvarili zacrtane ciljeve. Kada radite neke stvari intenzivno, problemi se pojave negde drugde, ali to je prouzrokovano grupom koja je sastavljena. Pripreme treba da nam daju jasnu sliku šta možemo, a šta ne, a to smo dobili i uz to smo se fizički i taktički unapredili. Nadam se da će se ono što smo radili videti već od prve utakmice, a naša obaveza je da pobeđujemo i da na kraju prvi prođemo kroz cilj. Rezultat nam je primaran i nećemo dozvoliti da on trpi zbog lepote, iako želimo da igramo atraktivno i da naše navijače učinimo ponosnima - podvukao je Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija