• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

19:19

ISPUNIO MI SE DEČAČKI SAN! Rakonjac podigao ZVEZDIN DRES! (FOTO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ISPUNIO MI SE DEČAČKI SAN! Rakonjac podigao ZVEZDIN DRES! (FOTO)

Podeli vest

Novi napadač Crvene zvezde Marko Rakonjac nosiće dres sa brojem 17

Stiglo je i četvrto pojačanje na Marakanu ove zime. Obigravala je Crvena zvezda oko napadača tokom čitavog prelaznog roka, gotovo sve opcije su optale, a onda je iznenada u Ljutice Bogdana stigao pravi kapitalac. 

Marko Rakonjac je zvanično promovisan na Marakani, a tokom prvog obraćanja u dresu Crvene zvezde istakao je da mu je dečački san napokon ispunjen. 

Foto: FK Crvena zvezda

- Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu i hvala svim ljudima koji su učestvovali u tome da mi se ispuni dečački san. Kao što moja pozicija nalaže, želim što više golova u crveno-belom dresu, ali i pobeda. Nadam se da ću nastaviti tamo gde sam stao prošle sezone i zaista sam srećan što ću imati priliku da sarađujem sa velikim igračima, ali i stručnjacima koji su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče izbora broja, omiljeni mi je sedam, kao mlađi sam ga uvek nosio, a potom i u prvom timu Čukaričkog, zatim u Lokomotivi 77, ali ta dva broja su zauzeta u Zvezdi, tako da sam izabrao 17 - rekao je Rakonjac po dolasku na Marakanu. 

Rakonjac je karijeru započeo u Jedinstvu iz Bijelog Bolja. Prešao je potom u Čukarički, kalio se u IMT-u, a sa Banovog Brda otišao je u Lokomotivu iz Moskve iz koje se vraća u srpski fudbal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija