• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

08:10

ZVEZDA I VOJVODINA IGRAJU U ZNAK SEĆANJA NA MIHU! Crveno-beli KREĆU u odbranu TITULE! Evo gde možete da gledate prenos SPEKTAKLA sa Marakane!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA I VOJVODINA IGRAJU U ZNAK SEĆANJA NA MIHU! Crveno-beli KREĆU u odbranu TITULE! Evo gde možete da gledate prenos SPEKTAKLA sa Marakane!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde utakmicom protiv Vojvodine u 20. kolu (16), započinju odbranu superligaške titule

Meč na stadionu "Rajko Mitić" imaće bodovni značaj za obe ekipe, ali će proteći u znaku sećanja na Sinišu Mihajlovića.

Beogradski i novosadski crveno-beli izaći će na teren u dresovima sa likom Mihe, kako bi odali omaž svojoj legendi, koja je preminula 16. decembra prošle godine, od posledica opake leukemije. 

Utakmici na Marakani prisustvovaće i Sinišina porodica, a njegov sin Dušan je objavio fotografiju sa stadiona Zvezde dan pred utakmicu.

Očekuje se pun stadion srpskog šampiona, dok su navijači Vojvodine, njih oko 1.000 najavili siguran dolazak u srpsku prestonicu da bodre svoje ljubimce.

Crveno-beli započinju prolećni deo sezone sa 10 bodova više u odnosu na najvećeg rivala Partizana, koji zauzima drugo mesto na tabeli. Sa druge strane, Lale su na petom mestu i žele izlazak u Evropu, te izabranike Miloša Milojevića čeka ne baš naivan rival.

Foto: AP Photo

Siniša Mihajlović

Direktan prenos utakmice Crvena zvezda - Vojvodina možete da pratite na TV Arena sport Premium 1, početak je u 16 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija