• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

10:33

VILDOZA ZAGRMEO PRED EFES: Mi verujemo, a vi ne? Kada smo pogađali trojke niko nije pričao o tome! Dobrić ističe kvalitet ZVEZDE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VILDOZA ZAGRMEO PRED EFES: Mi verujemo, a vi ne? Kada smo pogađali trojke niko nije pričao o tome! Dobrić ističe kvalitet ZVEZDE!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Anadolu Efes (20.30, Sport klub 1), ekipu aktuelnog šampiona Evrope, u utakmici 27.kola Evrolige.

Crvena zvezda je poražena od Cibone u ABA ligi i tako je produžila niz poraza na tri utakmice pred duel sa timom koji je pokorio kontinent. Trener crveno-belih Duško Ivanović je istakao da za poraz u Zagrebu nema opravdanja, a Ognjen Dobrić je naglasio da sada tim ne sme da padne. 

- Posle neočekivanog poraza ekipa nije pala i ne sme da padne. Imamo naš cilj, sve je i dalje dostižno i nema razloga za brigu, ali naravno nikome nije drago i niko nije zadovoljan tom utakmicom. Opet mislim da ova ekipa ima kvalitet i da će sve to doći na svoje. Svi verujemo u tim, stručni štab i igrači i mislim da je to pravi put i da če to doneti dobre rezultate. Počev naravno od ove utakmice protiv Efesa, nama su sada sve utakmice bitne. Svaka utakmica je finale, moramo da igramo 40 minuta i sa 100 odsto. Imali smo i protiv Bajerna i Albe i protiv Cibone dobre periode i vodili smo u svim tim utakmicama, ali nismo igrali fokusirano svih 40 minuta, imali smo padova u igri i to nas je koštalo pobede- naglasio je Dobrić i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Igraju dobro i svi znamo kakva je ekipa Efes, ali imamo mi naše prednosti i imamo dovoljno kvaliteta da dođemo do pobede u toj utakmici. Sve zavisi od nas, kako budemo koncentrisani na utakmicu, detalje i zadatke koje nam trener zada. Svi smo zdravi i ekipa je spremna za tu utakmice - rekao je Dobrić i istakao da se nada da će njegov tim uspeti da se digne posle poraza i izvuče pouke iz meča sa Cibonom. 

- Ja se nadam da će tako biti. Kao što sam rekao nikome nije drago, ali niko nije ni pao psihički. Dešavaju se takve stvari, ali moramo iz toga da izađemo jači.

Argentinac Luka Vildoza je otkrio da je tim imao sastanak nakon poraza u Zagrebu i da se sada ekipa okreće narednim mečevima:

Foto: Starsportphoto©

 

- Imali smo razgovor prošle noći i mislim da ćemo biti dobro i da ćemo se vratiti. Moramo da verujemo u naše principe! Mislim da imamo dobru energiju, iako smo na prošlom meču igrali očajno. Nismo se odnosili prema meču kao što to inače radimo. U Evroligi smo protiv Albe igrali odlično prvo, a očajno drugo poluvreme. Protiv Bajerna smo kontrolisali utakmicu i na kraju su nas oni sa Lučićem na čelu preuzeli, a uz to smo imali neke glupe odluke. Ali mislim da imamo dobar tim i nastavićemo da verujemo u naše saigrače i stručni štab i da se borimo- istakao je Vildoza.

Upitan je Luka i da li veruje da njegov tim može u Top 8?

- Verujemo, a vi ne? Verujemo, da ne verujemo zašto bi bili ovde? Tu smo da se borimo, imamo odličan stručni štab, Duško nam je rekao da nastavimo da se borimo i da budemo mirni i to radimo. Kada odbrana ide ispod pika, šta da radiš? Da nastaviš u prodor? Ne. Neda šutira svakog dana, Faku to isto radi, kao i ja... Rezultati će doći. Kada smo pogađali trojke niko nije pričao o tome. Sada kada ih promašujemo neophodna nam je podrška svih. Radimo vredno i poboljšavamo se svakog dana - završio je Vildoza. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija