• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

22:10

Zvezdina nagradna igra za najmlađe navijače! Dođi na Marakanu i osvoji mesto na Kampu!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

Zvezdina nagradna igra za najmlađe navijače! Dođi na Marakanu i osvoji mesto na Kampu!

Podeli vest

Crvena zvezda poreknula je akciju za svoje najmlađe mališane koji će na utakmici protiv novosadske Mladosti imati šansu da izbore svoje mesto na prestižnom fudbalskom kampu.

Dočekuje Crvena zvezda u subotu od 18 časova novosadsku Mladost, a na Marakani su rešili da svoje najmlađe navijače lepo nagrade. Zvezdaži uzrasta od 9 do 13 godina imaće priliku da osvoje besplatno mesto na Zvezdinom kampu u Beogradu koji se održava u junu i julu ove godine. 

- Kao što je to bio slučaj na utakmicima protiv Čukaričkog i Novog Pazara, unutar promenoara Marakane biće postavljenje kutije i pripremljene prijave. Svi zainteresovani zvezdaši starosti od 9 do 13 godina, popunjavanjem formulara i ubacivanjem u kutiju, učestvuju u nagradnoj igri, a srećni dobitnik biće izvučen posle meča sa ekipom Mladost GAT, od strane našeg prvotimca, o čemu će svi zvezdaši biti blagovremeno obavešteni putem naših naloga društevim mrežama - navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 

Dodaju sa Marakane da je Zvezdin kamp otvoren za svu decu bez obzira na to da li se bave fudbalom ili ne. amp pod nazivom „Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda“ koji se održava u Beogradu je podeljen u dve smene. Prvi termin je od 26. do 30. juna, a drugi od 3. do 7. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija